Lumea credea că s-au despărțit, dar... Dovada că Irinel Columbeanu și iubita cu 40 de ani mai tânără sunt încă un cuplu. FOTO!

Publicat pe
Lumea credea că s-au despărțit, dar... Dovada că Irinel Columbeanu și iubita cu 40 de ani mai tânără sunt încă un cuplu. FOTO!Lumea credea că s-au despărțit, dar... Dovada că Irinel Columbeanu și iubita cu 40 de ani mai tânără sunt încă un cuplu. FOTO!

Deși în ultima vreme s-a vehiculat că s-au despărțit, Irinel Columbeanu și iubita lui cu aproape 40 de ani mai tânără pare că sunt departe de un astfel de gest. Cei doi au venit de mână la o prezentare de modă a lui Cătălin Botezatu, unde au socializat puțin, preferând să stea retrași.

Deși se zvonește că Irinel Columbeanu s-ar fi despărțit de iubita de 21 de ani, Oana Cojocaru, zvonuri dublate de faptul că cei doi nu au mai apărut la evenimente mondene de ceva vreme, se pare că intrigantul cuplu este bine-merci. Irinel și Oana au venit de mână la prezentarea de modă a unei colecții-capsulă marca Cătălin Botezatu și au stat nedespărțiți pe tot parcursul serii, fiind rezervați în a dialoga cu restul invitaților.

Iubita de 21 de ani, apariție sexy la un eveniment monden

Iubita de 21 de ani a omului de afaceri, studentă la Contabilitate, a atras privirile tuturor cu o rochie scurtă și cu o pereche de tocuri stiletto amețitoare, în vreme ce Irinel s-a relaxat cu un pahar de prosecco în timpul prezentării de modă. De altfel, tot la o prezentare de modă s-au văzut prima dată cei doi, în luna aprilie 2018, așa cum a rememorat Irinel Columbeanu într-o emisiune la Kanal D: 'Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă. Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul și în acea seară am mai rămas puțin. După care, fiind în acea seară și aniversarea președintelui Fashion TV s-a servit și un tort, am stat mai mult, încercând să aflu mai multe amănunte… Am invitat-o inițial și pe fiica mea să meargă, dar a zis că nu vine, era cât pe ce să nu mă duc nici euA doua zi am făcut o postare pe Facebook-ul, intitulată «Moda și criptomonedele». Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana. Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoană pe care o căutăm.  Nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo două ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția.'

Apariția celebrului cuplu la evenimentul monden vine la scurtă vreme după zvonurile că cei doi s-ar fi despărțit, din cauza diferenței de vârstă uriașe și a tensiunilor. Cu toate că în luna iunie a anului trecut Oana – născută în Bacău, la fel ca și Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel – s-a mutat în vila milionarului de la Izvorani, s-a tot comentat pe marginea faptului că omul de afaceri i-a pus diverse interdicții iubitei, pentru a evita greșelile făcute în mediatizata relație cu Monica Gabor.

Foto: PR, arhiva VIVA!, Libertatea

Citește și:

Geanina Ilieș, prima declarație după ce a fost eliminată de la „Ferma': „A fost greu, a fost cu lacrimi'

Mihaela Rădulescu a cunoscut-o pe iubita fiului ei. Ayan i-a cerut acordul mamei

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter