Mădălin Ionescu, mesaj emoționant de ziua fiului său. Filip a împlinit 17 ani: "O vârstă la care ai fi purtat în suflet un mix de trăiri"

Publicat pe

Fiul lui Mădălin Ionescu, Filip, a împlinit 17 ani! Tatăl său i-a transmis un mesaj emoționant!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mădălin Ionescu are trei copii: un băiat și o fată din mariajul cu Mihaela Coșerariu și încă o fetiță cu actuala soție, Cristina Șișcanu. Ștefania are 23 de ani, Filip a împlinit de curând 17 ani, iar mezina familiei, Petra, are 3 ani!

Mădălin Ionescu, mesaj emoționant de ziua fiului său. Filip a împlinit 17 ani: "O vârstă la care ai fi purtat în suflet un mix de trăiri"Mădălin Ionescu, mesaj emoționant de ziua fiului său. Filip a împlinit 17 ani: "O vârstă la care ai fi purtat în suflet un mix de trăiri"

Cu ocazia zilei de naștere a fiului său, Mădălin Ionescu a transmis un mesaj emoționant. De asemenea, el a postat o imagine în care apare alături de surorile lui Ștefania și Petra, dar și de verișoarele sale.

Mădălin Ionescu, mesaj emoționant de ziua de naștere a fiului său

„La mulți ani, Filip, băiatul meu iubit ! 17 ani, o vârstă la care ai fi purtat în suflet un mix de trăiri si sentimente, de aspirații și de pasiuni, dacă nu erai încorsetat de o anumită infirmitate …

Știu că ești protejat de dragostea noastră și te bucuri de fiecare zi, fără să observi , așa cum am mai spus, cât de putine șanse au tinerii speciali in societatea românească.

Sper, însă, ca lucrurile se vor schimba și aici, iar copiii și adolescenții ca tine vor primi o atenție mai mare și un sprijin mult mai ferm. Sper sa vină o zi în care vulnerabilitățile voastre să nu mai fie repudiate, ci remediate, iar calitatile multiple, uneori chiar uluitoare, sa fie descoperite și apreciate. Te iubesc! În poză Filip este alături de surorile lui Stefania și Petra, dar și împreună cu verișoarele sale, Natalis și Sofia”, a transmis Mădălin Ionescu.

Fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu a împlinit 23 de ani

Luna trecută, și-a sărbătorit ziua și fiica lui cea mare, Ștefania, care a împlinit 23 de ani!

„La mulți ani, Ștefania mea iubita, frumoasă, înțeleaptă și nefiresc de cuminte pentru aceste vremuri ! Voi fi totdeauna alături de tine și tu știi asta. Te iubesc!', a transmis prezentatorul TV pe rețelele de socializare.

Citește și: Cristina Șișcanu a povestit cum a cerut-o Mădălin Ionescu în căsătorie:”Era gol în dormitor și mă aștepta. A avut totul, dar…”

Citește și: Replica Cristinei Șișcanu pentru cei care au acuzat-o că își modifică pozele.Soția lui Mădălin Ionescu a slăbit mult la Survivor România și le-a arătat tuturor dovada

Citește și: Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei:„Ne-am despărțit de foarte multe ori'

Citește și: Sorin Ovidiu Vântu, partaj cu fosta soție la 19 ani de la divorț!Ce avere au de împărțit

Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au cunoscut în urmă cu 11 ani, pe când el prezenta ‘Acces direct’ la Antena 1, iar ea era reporter.

Mădălin Ionescu era căsătorit pe atunci, iar Cristina Șișcanu era implicată într-o altă relație, cu afaceristul George Papari, însă în cele din urmă s-au lăsat pradă sentimentelor pe care le nutreau unul față de celălalt. Susțin că sunt suflete-pereche și își „condimentează' în fiecare zi relația.

În 2010 el a divorțat, iar un an mai târziu a dus-o pe Cristina la altar. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a dezvăluit și modul în care a fost cerută în căsătorie, dat fiind că s-a ajuns în emisiune la tematică de nuntă, iar concurentele și-au etalat silueta în rochii de mireasă.

„Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap, iar Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut şi flori și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul. Am râs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă. Am spus ‘da’, după care a urmat o noapte de amor’, a declarat Cristina Șișcanu

După 9 ani de mariaj, flacăra pasiuniunii nu este nici pe departe aproape de a se stinge și cei doi soți sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter