Primele imagini cu Magda Pălimariu însărcinată în 7 luni, în VIVA! de iunie! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului / EXCLUSIV

Publicat pe

Magda Pălimariu este însărcinată pentru prima oară și ne-a dezvăluit sexul bebelușului! Vedeta de la PRO TV ne-a vorbit despre cum se simte după ce a aflat fericita veste. De ce am ales-o să fie vedeta copertei noastre, la număr aniversar? Simplu. Mi se pare că este o inspirație pentru noi, toate. Fie că o admirăm pentru caracterul frumos și discret, pentru felul în care arată sau, mai presus de toate, pentru că a avut răbdare în fața destinului, un lucru e cert. Despre Magda nu putem spune nimic rău. Iar acum v-o prezentăm și vouă în cea mai frumoasă perioadă a vieții, semn că fericirea vine, iată!, după 40 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bună, Magda! Au trecut nouă luni de la interviul cu tine, în care ne-ai dezvăluit, în exclusivitate, că te-ai căsătorit și mi-am dat seama că am pus un titlu parcă predestinat: „Împlinirea noastră, în cuplu, este să devenim părinți. Și iată că acum ne oferi, tot nouă, această veste, în exclusivitate! Ce faci, cum au fost pentru tine aceste nouă luni în care nu am mai vorbit?

Când o spui așa, îmi dau seama cât de norocoși suntem. (zâmbește) Viața ne oferă continuu surprize, astfel încât pot spune că au fost nouă luni pline de schimbări, trăiri noi, necunoscut și multe emoții.

Primele imagini cu Magda Pălimariu însărcinată în 7 luni, în VIVA! de iunie! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului / EXCLUSIVPrimele imagini cu Magda Pălimariu însărcinată în 7 luni, în VIVA! de iunie! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului / EXCLUSIV

Magda Pălimariu este însărcinată pentru prima oară

Hai să o luăm cu începutul… Cum a fost momentul în care ai aflat că ești însărcinată?

Așa cum îți spuneam și atunci, ne-am dorit amândoi foarte tare această sarcină, așa că a fost o bucurie imensă pentru noi. Mă bucur că Dumnezeu ne-a fost alături și ne-a îndeplinit dorința și că, iată, mai sunt câteva săptămâni până vom face cunoștință cu bebelușul. Bănuiesc că soțul tău a fost primul care a aflat…

În câte luni ești însărcinată acum? Când trebuie să naști?

Sunt însărcinată în 7 luni, iar termenul este în prima jumătate a lunii august. Așadar, o să fie tot Leu, ca mami. (zâmbește)

Citește și: 24 de întrebări cu Magda Pălimariu, după ce a anunțat că se mută din România pentru o perioadă:„Tot ce am făcut până acum…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Magda Pălimariu soțul și cum a cucerit-o:„Am vorbit mult, ne-am dat seama că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Maria Marinescu le îmbracă pe Gina Pistol și Simona Gherghe:Dacă nu vor să poarte ceva, nu insist'/ EXCLUSIV

Citește și: Fuego a slăbit 5 kilograme în 5 zile. Ce dietă ține:”Trebuie să mănânci…”

Citește și: Laura Cosoi și Smiley încă se mai întâlnesc după 10 ani de la despărțire:”Nu e nimic ieșit din comun”

Primele imagini cu Magda Pălimariu însărcinată pentru prima oară

Cum te-ai simțit în primele luni de sarcină? Multe femei spun că primul trimestru este unul dificil… Te-ai confruntat cu stările specifice, poate grețuri, oboseală accentuată?

Am avut o perioadă destul de grea în primele cinci luni de zile, de aceea am și decis să iau această pauză prelungită de la muncă. Stări de greață, vertij, oboseală, dureri – le-am avut pe toate. Și nici nu fac parte din categoria gravidelor care dorm foarte mult în perioada sarcinii. Din contră, dorm destul de puțin, așadar mă simt destul de epuizată zi de zi, cu toate că înțeleg că perioada grea, în care nu mai poți dormi deloc, abia de acum începe. (râde) Dar gândul că în curând o să îmi țin copilașul în brațe și bucuria pe care o am în suflet știind că nu mai e mult până în acel moment îmi dau putere să trec peste toate.

Magda Pălimariu a dezvăluit sexul bebelușului

Acum, cum ești, cum te simți? Cum este perioada de graviditate? Ești liniștită sau tinzi să te panichezi repede?

Am zile liniștite, în care încerc să mă focusez pe lucruri pozitive, să îmi găsesc diverse activități, care să îmi distragă atenția de la ce nu este benefic acum pentru organismul meu, dar și perioade în care mi-e teamă să nu se întâmple ceva, și atunci mai am momente de panică.

Veți avea fetiță sau băiat?

Băiat. (zâmbește)

Ai avut superstiții legate de sarcină, până acum?

Nu, superstiții în niciun caz. Doar gândul că trebuie să mă feresc de anumite alimente, să nu cumva să mănânc ceva nepotrivit când merg la restaurant, de exemplu, dar superstiții nu am nici la modul general.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter