Mai ții minte când era brunetă și cânta cu R.A.C.L.A.? Cum arăta Anda Adam acum fix 20 de ani

Publicat pe

Acum este blondă și nu mai are nevoie de nicio prezentare, dar în urmă cu 20 de ani Anda Adam era o brunetă cu voce sexy, care debuta în muzica cântând alături de R.A.C.L.A. refrenul 'Nu mă uita'. Avem imagini incendiare de pe vremea când Anda era o brunetă în plină afirmare!

La 38 de ani, Anda Adam, săptămâna aceasta jurat temporar la 'Bravo, ai stil!', este una dintre cele mai celebre cântărețe de la noi, cu o carieră începută fix acum 20 de ani. Pe vremea aceea era brunetă și prea puțin cunoscută, însă urma să dea lovitura prin celebra colaborare cu R.A.C.L.A. la piesa 'Nu mă uita'.

Cum arăta Anda Adam la debut

Avem imagini incediare din acea perioadă, când Anda, o tânără ce tocmai devenise majoră, purta machiajul specific finalului de ani ’90, cu ochi puternic conturați, contur agresiv la buze și sprâncene subțiri. Nici stylingul nu este mai prejos, dar el reflectă întocmai tredurile din showbizul românesc la începutul anilor 2000.

Foto: arhiva Ringier

Citește și:

La 20 de ani, Nicole Cherry își face prima intervenție estetică. Artista vrea să scape de gușă: 'Am nevoie de mai multe ședințe'

Lavinia Pîrva: prima imagine cu viitoarea mămică din vacanța exotică alături de Ștefan Bănică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro