Antrenorii lui Scarlett Johansson recomandă ciocolata înainte de sală

Publicat pe

Iubim ciocolata, dar toată lumea știe că îngrașă. De aceea poate fi o surpriză că antrenorii lui Scarlett Johansson recomandă ciocolata înainte de sală. Însă ciocolată neagră minim 70% cacao, 2 tablete!

Ok, sportul ne face să ne simțim mai bine și în mod cert să arătăm mai bine, cu toate astea sunt multe situațiile când efectiv nu avem nicio tragere de inimă să mergem la sală.

Dar când am redus drastic consumul de dulciuri, 1-2 tablete savurate în drum către antrenament pot contribui la construirea motivației. Un fel de efect Pavlov adaptat și ornat cu ciocolată.

Citește și:

4 actori celebri acuzați de violență domestică

4 actrițe care au avut iubiți tineri. De ce poți să iei și tu exemplu

Erik și Ryan Johnson, antrenorii personali ai lui Scarlett Johansson, consideră ciocolata o gustare înainte de antrenament despre care se știe că stimulează secreția de endorfine.

Endorfinele induc o stare de relaxare, de veselie și sunt un analgezic natural produs de corp, pe scurt calmează durerea, un aspect util când ne gândim la antrenamentele grele de la sală, care și ele separat duc la secreția de endorfine.

Ciocolata neagră conține vitaminele A, B1, B2, B3, C, E, magneziu, calciu, cupru, potasiu care ajută organismul să funcționeze la capacitate maximă.

Circulația sângelui este îmbunătățită, scade riscul de accident vascular cerebral, de probleme cardiovasculare, împiedică înfundarea arterelor, scade colesterolul rău și distruge radicalii liberi.

Beneficiile oferite de ciocolata neagră sunt multiple, și în plus aceasta oferă energia atât de necesară atunci când facem sport.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter