Maria Buză a trăit o dramă ascunsă, în copilărie: ”Era o tragedie, în sufletul meu”

Publicat pe

Maria Buză a trăit o dramă ascunsă. Vedeta a avut parte de o suferință, care a marcat-o extrem de mult. Este omul-spectacol, mereu cu zâmbetul pe buze și cu umorul la ea. Totuși, artista ascunde o dramă, de care s-a lovit, în urmă cu mulți ani și pe care nu a reușit s-o uite. Dezvăluiri dureroase din trecut făcute de actriță!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Maria Buză este, cu adevărat, o apariție de neuitat. Cunoscuta artistă este omul-spectacol, mereu cu zâmbetul pe buze și cu umorul la ea. În spatele glumelor și a zâmbetului greu de uitat, Maria Buză ascunde o suferință grea de care s-a lovit, acum mulți ani. Se pare că acea dramă a marcat-o pe actriță, care nu a uitat clipele grele prin care a trecut.

Maria Buză a trăit o dramă ascunsă, în copilărie: 'Era o tragedie, în sufletul meu'Maria Buză a trăit o dramă ascunsă, în copilărie: 'Era o tragedie, în sufletul meu'

Totul s-a întâmplat în copilărie, când părinții ei nu o răsfățau, ba chiar mai mult o aduceau acasă doar la sfârșit de săptămână. Acele clipe au fost grele pentru artistă, care a stat departe de familia ei la o vârstă fragedă. Deși așa erau vremurile atunci, Maria Buză își aduce aminte cu regret și spune că au afectat-o acele momente, când era departe de părinții ei.

Citește și: Cu ce se ocupă Maria Buză după ce s-a mutat la țară: „Factorul financiar mereu își…'

Citește și: Cine este Maria Buză, concurentă la Asia Express sezonul 3? E considerată cea mai bogată actriță din România

Citește și: Vlăduța Lupău, adevărul despre operațiile estetice: „Pe natural, asumat”

Citește și: Andreea Bănică a fost hărțuită sexual de două ori: 'Tremuram din toate încheieturile'

Maria Buză a trăit o dramă ascunsă, în copilărie

Artista s-a confruntat cu clipe dificile, pe vremea când era doar un copil. A stat departe de familie, de casă, iar acest lucru a marcat-o. Acum, chiar și după atâția ani, Maria Buză este de părere că perioada aceea din copilăria ei și-a spus cuvântul.

'M-au alintat foarte mult. Lunea mă duceau la săptămânal și mă mai luau vinerea. Era o tragedie în sufletul meu, vă dați seama, lunea când mergeam acolo. Lumea spune de multe ori despre mine că sunt prea emotivă, plângăcioasă. Dar cred că perioada aceea din copilăria mea într-un fel își spune cuvântul. Atunci, când starea mea afectivă se duce în amintirea aceea, simt că mă prăbușesc', a spus Maria Buză, conform OK Magazine.

Maria Buză nu le-a reproșat nimic părinților ei, pentru că așa ar fi stat lucrurile la acea vreme. 'Era o stare de fapt, nu eram singurul copil care era dus de acasă pentru o săptămână. Era un autocar plin de copilași', a continuat artista, pentru sursa citată.

Maria Buză a trăit o dramă ascunsă, în copilărie: 'Era o tragedie, în sufletul meu'Maria Buză a trăit o dramă ascunsă, în copilărie: 'Era o tragedie, în sufletul meu'

Maria Buză ar fi vrut să fie balerină

Artista a povestit că și-a dorit foarte mult să devină balerină, însă acest lucru nu a fost posibil, pentru că părinții ei nu ar fi avut resurse materiale.

În orice loc și în orice postură mă aflu, mă simt bine și încerc să merit locul unde sunt invitată, unde cineva își dorește să fiu. Dacă cineva alege ca într-o seară să vină cu un bilet cumpărat, ori la teatru, ori la restaurant, pentru mine înseamnă un gest suprem. Una este să stai acasă în confortul tău, pe canapea și să urmărești, să te duci unde vrei cu telecomanda, dar faptul că ieși din casă și te duci la un spectacol, să vezi un artist pe care îl apreciezi mi se pare gestul suprem al unui spectator', a mai spus Maria Buză, pentru OK Magazine.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă