Maria Ilioiu, de nerecunoscut pe Internet! Fosta ispită de la Insula iubirii își modifică pozele excesiv

Publicat pe

Maria Ilioiu și-a surprins fanii cu editarea excesivă a fotografiilor pe care le postează. Fosta ispită de la Insula iubirii apelează la programele de editat pentru a-și modifica complet fața.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Febra FaceApp a cuprins-o și pe Maria Ilioiu. Fosta ispită de la Insula iubirii a început să-și modifice tot mai des fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare. Editarea pozelor este evidentă, pentru că fața ei nu mai arată deloc așa cum o știam de la TV, plus de asta aspectul deloc natural iese în evidență.

Roșcata nu este singura care foloșeste această aplicație mobilă, multe alte vedete de la noi au început să o folosească. Maria Ilioiu este o femeie care a trecut pragul cabinetului medicului estetician de mai multe ori și nu ar mai fi avut nevoie de alte artificii.

Cel mai probabil, fosta concurentă de la 'Bravo, ai stil!' este încântată că aplicația mobilă îi face fața fină, fără niciun fel de imperfecțiune. Folosirea mai mult filtre în același timp poate să dea aspect fals, ba chiar fața să pară puțin ciudată.

Citește și: Maria Ilioiu și Andreea Tonciu, schimb de replici dure la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Ești o mincinoasă!”

Maria Ilioiu, de nerecunoscut pe Internet! Fosta ispită de la Insula iubirii își modifică pozele excesivMaria Ilioiu, de nerecunoscut pe Internet! Fosta ispită de la Insula iubirii își modifică pozele excesiv

Maria Ilioiu, trecut controversat în televiziune

Maria Ilioiu aspiră la titlul de cea mai stilată celebritate din țară și este cunoscută publicului din România ca fiind cea mai carismatica concurentă în unul dintre cele mai urmărite reality show-uri televizate, ‘Insula iubirii’. Tânăra spunea despre noua experiență în cariera sa, din postura de concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities, că își va demonstra calitățile vestimentare, apărându-și opiniile cu orice preț în ceea ce privește alegerile sale în materie de styling. 

Citește și: Cum arată Maria Ilioiu de la 'Bravo, ai stil! Celebrities' după ce și-a „topit' buzele / Imagini din timpul intervenției estetice!

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter