Maria Lucia Hohan, mărturisiri de coșmar despre fostul iubit. A acuzat-o că nu a stat în carantină din cauza coronavirus după revenirea din Italia: ”Mi-a făcut plângere penală”

Publicat pe

În plină pandemie de coronavirus, creatoarea Maria Lucia Hohan trece prin cea mai umilitoare experiență a vieții sale. Designerul a dat detalii de coșmar în legătură cu fostul iubit, despre care spune că duce o campanie de denigrare împotriva ei. Aceasta a fost nevoită să iasă la rampă după ce bărbatul a spus că, întoarsă din Italia, femeia nu a respectat carantina impusă de pandemia de coronavirus.

Creatoarea de modă Maria Lucia Hohan, unul dintre cei mai populari designer, care se bucură de mare succes la Hollywood, trece, în paralel cu pandemia de coronavirus, printr-o criză personală majoră.

După ce a ajuns în presă faptul că fostul partener a reclamat-o la Poliție că nu a respectat perioada de carantină la întroarcerea din Italia, Maria Lucia Hohan, o femeie extrem de discretă, a a ales să iasă la rampă și să povestească calvarul prin care trece din cauza tatăl copiilor ei. Designerul a spus că bărbatul duce de patru ani o campanie de denigrare împotriva ei.

'Timp de 11 ani de zile am avut o relaţie pe care nu am dorit să o expun public. Cu un partener de viaţă alături de care am doi copii, de 8 şi de 6 ani. De aproape patru ani de zile mă confrunt cu un coşmar căruia i-am pus capăt în vara anului trecut, cu consecinţe extreme pentru mine şi copiii mei. De şase luni de zile mă confrunt cu o campanie online, plătită şi întreţinută de fostul meu partener de viaţă, care se prezintă peste tot ca fiind «soţul» meu, deşi nu am fost niciodată căsătoriţi. Mi-a hărţuit familia, prietenele, angajaţii, toţi fiind martori la această poveste, mi-a pus afacerea şi implicit angajaţii în pericol, a plâns la comandă, a minţit, m-a urmărit şi m-a hăituit în toate chipurile posibile pe fondul unui proces de custodie în care încearcă să zugrăvească un portret de monstru, «curvă» şi mama incapabilă. Am stat ascunsă de frică şi de oroare, crezând că pot fi protejată de instituţii şi de legi, crezând că adevărul e suficient. Am ţipat, am urlat, am cedat, am greşit, am fost târâtă pe jos, la propriu şi la figurat, am făcut toate greşelile unui om hăituit şi dominat de un partener care deformează realitatea la fiecare pas. Deep fake, minciuni, fake news, ceva ce am trăit pe pielea mea din plin', a declarat pe pagina personală de Facebook Maria Lucia Hohan.

Maria Lucia Hohan a respectat perioada de izolare și nu are coronavirus

Creatoarea de modă este una dintre cele mai rezervate persoane publice, alegând să țină viața personală departe de ochii curioșilor. De data asta, însă, nu a putut păstra tăcerea, acuzațiile aduse de fostul iubit fiind extrem de grave în contextul pandemiei cu coronavirus. Bărbatul a acuzat-o că, întoarsă din Italia pe 20 februarie, aceasta nu ar fi respectat perioada de autoizolare impusă și ar fi periclitat în consecință sănătatea mai multor persoane.

'Acum se desfăşoară o campanie în care «soţul» meu închipuit este «eroul» care mi-a făcut plângere penală pentru că am coronavirus şi nu respect carantină. Nu este soţul meu, nu am coronavirus! Am fost nevoită să merg la institutul Matei Balş, la Poliţie, la Direcţia de Sănătate a Municipiului Bucureşti precum şi la medicul meu de familie de la Spitalul Militar pentru verificări şi avize epidemiologice pe care le am obţinut pe toate. Am intrat în izolare, am închis fabrica şi biroul încă de joi hotărând să suspend activitatea noastră a celor 70 de angajaţi cel puţin până duminica viitoare pentru protecţia tuturor mai ales că suntem o companie alcătuită 100% din femei majoritatea mame; a trebuit să explic părinţilor de la şcoală şi directoarelor că este o campanie plătită şi orchestrată de fostul partener cu care eu nu mai sunt în relaţie de 1 an de zile. Articolele sunt pline de minciuni şi denaturări inclusiv datele la care m am întors, este menţionat 28 februarie în loc de 20 februarie data reală. Deja au trecut 23 de zile de la întoarcere şi nu am prezentat simptome fiind în permanentă monitorizată. Am fost vizitată şi verificată de trei ori de echipaje de poliţie în decursul ultimelor două săptămâni, găsită de fiecare dată acasă – inclusiv astăzi', a mărturisit designerul.

'Oamenii care au citit aceste materiale au dat crezare, pe fondul unei isterii generale, de altfel uşor de inteles, au chemat şi ei poliția, oameni de la şcoala copiilor, din clădirea în care locuiesc. Sunt acasă, aşa cum ar trebui să fim cu toţii în aceste zile. M-am întors din Italia pe 20 februarie, am intrat în izolare, am respectat termenele, nu am mers la şcoală, am luat toate măsurile la fabrică pentru protecţia tuturor. Acum sunt acasă pentru că acesta este apelul public, independent de campania de defăimare şi pentru că aşa este firesc, să ne protejăm pe noi şi pe ceilalţi şi să lăsăm autorităţile să gestioneze această criză fără precedent,a scris Maria Lucia Hohan.

'Scriu aceste rânduri pentru că toate ca toate, dar nu poţi să creezi isterie în rândul a zeci şi sute de persoane pentru că ţi se pare amuzant să târăşti o mamă în noroi, ca să ai «muniţie» într-un proces de custodie. Am fost sunată de foarte multe femei pe care nu le-am întâlnit niciodată, şi care mi-au spus poveştile lor de viaţă, cu cazuri similare, în care un om a aruncat o piatră iar ele au trebuit să lupte ani la rând să demonstreze adevărul. Suntem multe, teribil de multe, care nu suntem crezute, nu suntem auzite. Nu sunt nici prima şi nici ultima, le mulţumesc celor care mi-au scris, mesajele voastre mi-au dat putere atunci când credeam că e prea mult. Vreau să îmi protejez copiii, sunt tot ce contează, copiii mei şi fărâma de viaţă privată care mi-a mai rămas', a conchis creatoarea de modă.

Maria Lucia Hohan, mărturisiri de coșmar despre fostul iubit. A acuzat-o că nu a stat în carantină din cauza coronavirus după revenirea din Italia: 'Mi-a făcut plângere penală'Maria Lucia Hohan, mărturisiri de coșmar despre fostul iubit. A acuzat-o că nu a stat în carantină din cauza coronavirus după revenirea din Italia: 'Mi-a făcut plângere penală' 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter