Marian Drăgulescu se retrage din gimnastică. Ce va face după

Publicat pe

 Marian Drăgulescu a anunțat că se va retrage definitiv din gimnastică, după o carieră de 33 de ani. Plănuiește să facă acest pas după Jocurile Olimpice de la Tokyo și nu are de gând să renunțe la decizie. Iată ce va face sportivul, după retragerea din sportul care l-a consacrat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Marian Drăgulescu a decis să anunțe că se va retrage din gimnastică, deși este unul dintre cei mai buni sportivi ai româniei și a ajuns pe culmile succesului. Gimnastul a mărturisit că părăsește scena gimnasticii după Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar decizia este una definitivă. Marian Drăgulescu a anunțat că se retrage din gimnastică după 33 de ani de carieră pentru că își dorește să petreacă mai mult timp alături de familie.

Citește și: Ce înălțime are Marian Drăgulescu, cel mai medaliat gimnast român

Citește și: E prima care recunoaște! Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, face bani pe site-urile pentru adulți: „Îmi place să pozez erotic și chiar porno”

Citește și: Fiica lui Marian Drăgulescu a trecut prin 4 operaţii complicate, dar este bine acum. La 15 ani, Beatrice este o domnişoară superbă! FOTO!

Citește și: Marian Drăgulescu, adevărul despre bătăile cu fosta soție, Larisa, după 13 ani: „Nu sunt mândru!”

„Anul acesta intenţionez să mă retrag. Cred că 33 de ani de activitate au fost suficienţi. Cred că tot ce am avut şi am putut să demonstrez am demonstrat în aceşti 33 de ani. Este un sport destul de solicitant gimnastica. Nivelul la gimnastică masculină a crescut extraordinar de mult. Până acum am reuşit să fac faţă', a declarat Marian Drăgulescu la ProTV, despre decizia de a se retrage din gimnastică.

Marian Drăgulescu se retrage din gimnastică. Ce va face dupăMarian Drăgulescu se retrage din gimnastică. Ce va face după

Marian Drăgulescu, decizie de ultim moment: se retrage din gimnastică

Marian Drăgulescu se va retrage din gimnastică după încheierea Jocurilor Olimpice de la Tokyo și a mărturisit că este mândru să fi reprezentat România de atâtea ori. O altă bucurie o reprezintă faptul că și anul acesta a avut ocazia de a participa la Jocurile Olimpice, pentru a cincea oară. Sportivul are aproape 41 de ani și a ales două dintre cele mai grele sărituri, dar este dezamăgit de executarea amândurora.

„Am greșit prima săritură. Mi-a lipsit foarte puțin să fac o figură frumoasă. Am ales două dintre cele mai dificile sărituri din momentul de față, care m-ar fi dus, cu siguranță, în finală, dacă reușeam să le pun în picioare pe amândouă', a mai adăugat Marian Drăgulescu.

Ce va face Marian Drăgulescu după încheierea carierei de gimnast

Marian Drăgulescu a anunțat că se retrage din gimnastică, dar nu poate renunța în totalitate la sportul care l-a consacrat. Bărbatul își dorește să insufle și altora din tainele gimnasticii, așa că se gândește serios să devină antrenor.

„Mi-aș dori din tot sufletul să cresc copii şi să câștigăm medalii împreună”, a transmis, în încheiere, sportivul.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter