Marius Crăciun se reprofilează, după Survivor. Pentru ce meserie se pregătește / EXCLUSIV

Publicat pe

Marius Crăciun de la Survivor ne-a povestit, în cadrul unui interviu complex, despre toate aspectele din viața sa. De la familie, până la prieteni și chiar relațiile formate în Republica Dominicană, tânărul ne-a dezvăluit tot. Marius Crăciun se reprofilează, după Survivor. Iată pentru ce meserie se pregătește.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Marius Crăciun a ajuns până în finala Survivor și deși nu a câștigat trofeul de supraviețuitor, a plecat acasă cu mii de fani care îl vor susține chiar și acum, după terminarea competiției. Nu era străin de show-urile de surpaviețuire, pentru că s-a remarcat la „Ferma' și „Ninja Warrior', unde a obținut rezultate la fel de bune ca la Survivor România, dar competiția din Dominicană i s-a părut diferită și, da, mult mai dificilă.

Citește și: Irisha i-a făcut avansuri lui Marius Crăciun la Survivor: „Am rămas șocat'

Citește și: Andrei Dascălu și Marius Crăciun o atacă pe Elena Marin, după Survivor: „Am devenit dusmanii ei'

Citește și: Motivul pentru care Maria Chițu se simte atrasă de Marius Crăciun, la Survivor. De cine îi aduce aminte

Citește și: Trecutul lui Marius Crăciun de la Survivor. A practicat judo, MMA și e pasionat de parkour

„Mi-am dorit să particip la această emisiune deoarece este sportivă și necesită nu doar mult curaj, ci și ambiție, dorință sau calități sportive, așa că m-am capabil să particip, să fac față. Mi-am dorit să trăiesc această experiență unică și să îmi demonstrez mie și familiei mele de ce sunt în stare', ne-a spus Marius Crăciun, despre motivele pentru care a participat la Survivor.

Marius Crăciun se reprofilează, după Survivor. Pentru ce meserie se pregătește / EXCLUSIVMarius Crăciun se reprofilează, după Survivor. Pentru ce meserie se pregătește / EXCLUSIV

Marius Crăciun, despre colegii de la Survivor

De altfel, l-am întrebat pe Marius Crăciun și cum s-a înțeles cu colegii de echipă și, bineînțeles, dacă și-a conturat vreo părere despre ei. Sincer și dezinvolt, Războinicul le-a atribuit câteva cuvinte celor cu care a împărțit baraca luni bune la Survivor.

„Albert este un băiat cuminte și respectuos, dornic de a demonstra tot ce poate, Maria este foarte drăguță și o adevărată luptătoare, dar știe și cum să se distreze. Sorin, un băiat tare calculat, este atent la detalii, iar Maria are enorm de mult bun simț, este foarte matură și deschisă. Despre Sindy pot să vă spun că e plină de energie, o sportivă de excepție și o persoană carismatică, iar Starlin este un personaj care are multă experiență de viață și… energie! Andrei are cea mai amplă caracterizare: este un luptător determinat și dornic de a învinge orice obstacol, un băiat extrem de sufletist și prietenos, foarte respectuos și bine crescut', ne-a declarat Marius Crăciun, despre câțiva dintre colegii de la Survivor.

De altfel, Marius Crăciun ne-a mai mărturisit că el și Andrei Dascălu au reușit să lege o prietenie frumoasă, chiar dacă în finală au fost nevoiți să lupte unul împotriva celuilalt.

„Andrei este… cel cu care vreau să fiu prieten toată viața. Am legat o prietenie frumoasă și sinceră, parcă ne știm de mulți ani. Ne înțelegem foarte bine, rezonăm, suntem sportivi amândoi și, da, avem obiective mărețe', a mai adăugat Marius.

Marius Crăciun se reprofilează după Survivor. Ce meserie va avea

Deși a mai participat la două emisiuni, Marius este de părere că formatul Survivor este diferit. Oamenii îl recunosc și îl felicită pentru tăria de caracter de care a dat dovadă în Republica Dominicană, pentru educația sa, dar și pentru parcursul din competiție. Tânărul se pregătește să devină antrenor de fitness, iar zona sportului i se potrivește mănușă, spune el.

„ Încerc să nu îmi fac prea mari așteptări după Survivor, dar deja lumea mă oprește pe stradă să facem poze, să mă felicite pentru parcursul meu în competiție și pentru comportamentul meu, e un sentiment extraordinar.

În următoarea perioadă îmi doresc să mă liniștesc, momentan, apoi voi face cursurile de instructor de Fitness. Îmi încerc norocul în acest domeniu, mai ales că sunt dornic să le împărtășesc și altora din cunoștițele mele, să îi ajut să devină cea mai bună versiune a lor.

Planuri de căsătorie, sincer, nu am în următorii ani, mai ales că nu am relație în prezent', ne-a mai explicat Marius Crăciun de la Survivor.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter