De ce nu își expune Marius Moga fiica pe rețelele de socializare: "Seamănă mai mult cu Bianca". Ce spune despre al doilea copil / EXCLUSIV

Publicat pe

Marius Moga este un tată extrem de implicat și are o conexiune specială cu fiica lui, Maria. „Este fata tatei', ne-a spus artistul, care ne-a dezvăluit detalii despre relația cu micuța în vârstă de 6 ani. Ca părinți, Marius Moga și Bianca Lăpuște fac tot posibilul să îi creeze cel mai bun mediu de dezvoltare. De asemenea, juratul de la SuperStar a făcut declarații și despre al doilea copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe fetița voastră ați încercat să o țineți departe de tot ceea ce înseamnă
camera & photo. Cu cine seamănă mai mult?

Da, nu ne dorim încă să o expunem, ne dorim să fie decizia ei când va fi suficient de mare. Maria seamănă cu amândoi la temperament, fizic aș înclina să spun că mai mult cu Bianca.

De ce nu își expune Marius Moga fiica pe rețelele de socializare: "Seamănă mai mult cu Bianca". Ce spune despre al doilea copil / EXCLUSIVDe ce nu își expune Marius Moga fiica pe rețelele de socializare: "Seamănă mai mult cu Bianca". Ce spune despre al doilea copil / EXCLUSIV

Marius Moga: „Maria este fata tatei'

Bănuiesc că aveți o conexiune specială, precum se întâmplă în majoritatea cazurilor de tată-fiică… Este fata tatei?

Avem o conexiune cu adevărat specială eu cu Maria, este fata tatei, ne place să ne jucăm, atât eu cât și Bianca, să pătrundem în lumea ei. Ne place să găsim mereu activități noi și să descoperim ce îi place să facă, vrem să o ajutăm să își găsească personalitatea ei, să nu îi impunem cum să fie.

Maria are acum aproape 6 ani… Spune-ne despre ea, cu ce vă uimește,
ce îi place să facă, mai cântă la pian?

Ne uimește curiozitatea ei, ne place să privim de multe ori prin ochii ei lumea, și e extrem de colorată. Îi place să descopere multe lucruri, să ni le expună, iar modul în care o face e demn de Oscar, aș spune eu. Cântă la pian, ia lecții de echitație, îi place tot ce ține de muzică, teatru, are o grămadă de lucruri care îi plac, și asta nu poate decât să mă entuziasmeze.

Citește și: Cum a început relația dintre Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște:”A fost dragoste la prima vedere”/ EXCLUSIV

Citește și: De ce a refuzat Marius Moga să producă piesa „Dragostea din tei”:”Nu a fost o decizie proastă”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Narcisa Birjaru cu soțul, după 10 ani de căsnicie:„Am întâmpinat destule greutăți'/ EXCLUSIV

Citește și: Neti Sandu s-a pozat în costum de baie, la 62 de ani.Cum au reacționat fanii

Marius Moga: „Suntem prietenii și sprijinul ei'

Ce fel de părinți sunteți?

Suntem prietenii și sprijinul ei. Sau, cel puțin, asta încercăm. Vrem să îi creăm cel mai bun mediu de dezvoltare, să o lăsăm să fie creativă și să descopere ce își dorește, îi oferim informația pentru a obține ce vrea, deși avem grijă să nu-i lipsească nimic. Și ne punem în pielea ei. Suntem, mai degrabă, adepții explicațiilor raționale și ai empatiei, fără a folosi impunerea prea des. Dacă nu o convingem, cedăm și îi cerem asumare. Bianca petrece mult timp cu ea și creează reguli, dar și eu le am pe ale mele. Cumva, nu am împărțit roluri contrastante și ne completăm, situație cu situație.

Marius Moga: „Maria ne cere încontinuu o surioară'

Tu mai ai un frate, cu care te înțelegi foarte bine. Maria mai cere un frățior sau o surioară?

Da, eu și Iulian ne apreciem tot mai mult legătura și suntem norocoși să ne avem unul pe celălalt. Maria Elisabeta ne cere încontinuu o surioară. Cuvintele ei, încă de la 3-4 ani, erau: „vreau o frățioară sau un surior. Chiar ne-a „citit o scrisoare pe care a primit-o „de la ei, nerăbdători să îi primim.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IULIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter