Mesajul cutremurător al actorului Costin Mărculescu despre propria moarte: "Mădălina Manole a ştiut ce face şi de ce o face. Când voi pleca printre stele..."

Publicat pe

Costin Mărculescu murit la aproape 51 de ani, iar actorul a vorbit la un moment dat despre moartea sa. Cutremurător ce spunea în urmă cu doi ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Costin Mărculescu a vorbit despre propria moarte în urmă cu doi ani, într-un mesaj postat pe Facebook. Actorul a ținut să le mulțumească tuturor celor apropiați lui pentru că i-au fost alături nu doar la bine, ci și la greu. De asemenea, a precizat că este de părere că majoritatea artiștilor au murit de inimă rea, fiind convins că Mădălina Manole a știut ce face și de ce anume a ales varianta respectivă.

Citește și: Primul anunț făcut de poliție după decesul actorului Costin Mărculescu.Ce spun autoritățile înainte de autopsie

Probabil peste un timp… nu ştiu când voi pleca printre stele…vă mulţumesc tuturor care aţi fost sub o formă sau alta alături de mine şi aţi fost în momentele mele fericite sau grele. Nu pot să le mulţumesc celor care m-au înjurat, criticat, bârfit peste tot la tv, în presă, în mass media sau oriunde fără să mă cunoască. Asta e. Mădălina Manole a ştiut ce face şi de ce o face……….Ştiţi de ce au murit MULŢI mari artişti ??? De inimă rea', a scris Costin Mărculescu pe Facebook în 2018.

Costin Mărculescu a fost găsit miercuri noaptea fără suflare în locuința în care locuia doar cu animalul său de companie, care a lătrat întruna, alertând vecinii că ceva nu este în ordine în apartamentul actorului.

Citește și: Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, detalii șocante despre starea de sănătate a actorului:”Când eram împreună, venea des ambulanța la el”

Vecinii au anunțat că nu îl mai văzuseră de trei zile, obișnuiți fiind să îl vadă des cu câinele afară. Mai mult, s-a spus că artistul ar fi arătat rău la față, semn că ar fi avut probleme de sănătate. Prima ipoteză care se ia în calcul privind moartea lui este infarctul, având în vedere că artistul suferea de probleme cu inima.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Ușa apartamentului artistului Costin Mărculescu, spartă de pompieri!Primele imagini de la locul tragediei

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter