Cine este Ella Nae, fosta soție a lui Costin Mărculescu. Actorul a fost însurat cu o "amantă de profesie"

Publicat pe

În 2014, Costin Mărculescu lua pe toată prin surprinde în momentul anunțului căsătoriei cu Ella Nae. Din păcate, la scurt timp după ce au devenit o familie, actorul a aflat că soția lui era, de 14 ani, soția unui om de afaceri din Alexandria!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Căsătoria lui Costin Mărculescu, acum 6 ani, cu Ella Nae a ținut multă vreme prima pagină a tabloidelor, relația dintre cei doi fiind nu doar controversată, ci explozivă la propriu.

Cei doi s-au căsătorit la doar 5 luni după ce s-au cunoscut, în pofida apropiaților actorului, care i-au spus că se grăbește… Dacă la început Costin Mărculescu a fost convins că a făcut alegerea potrivită și își afișa bucuria peste tot, în scurt timp lucrurile au început să scârțâie între cei doi și, mai mult, momente jenante au început să iasă la iveală în mass-media.

Citește și: Câinele lui Florin Mărculescu a alertat vecinii: „Lătra foarte tare, se auzea chiar și din parcare”. Maxy era salvat de pe stradă de actor

Scandalurile s-au ținut lanț

La nici două luni după ce s-au căsătorit, scandalurile au început să se țină lanț între cei doi, însoțite de episoade de violență. În timp ce presa vuia despre povestea de amor dintre Ella și un afacerist din Alexandria, bărbat însurat, cu care ar fi trăit 14 ani (se spunea chiar că cei doi ar fi ajuns in repetate randuri și la poliție din cauza scandalurilor rasunatoare), aceasta comenta că proaspătul ei soț era violent și… homosexual, acesta fiind și motivul pentru care nu întrețineau relații intime! Costin Mărculescu a negat însă totul.

Citește și: Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, detalii șocante despre starea de sănătate a actorului: „Când eram împreună, venea des ambulanța la el”

„Nu puteam să dau în ea, că e soţia mea şi e femeie, o iubeam şi poate o mai iubesc. Niciodată n-am jignit-o, n-am dat în ea, n-am ridicat tonul la ea. Nu i-am dat bani, dar a avut toate uşile deschise din România datorită numelui meu. Am cheltuit 6-7 mii de euro cu ea în două luni: 2500 euro silicoanele, 1000 de euro acid hialurionic, 3-400 de euro în buze, dantură făcută la un prieten evreu. Ea nu a adus niciun ban în casă în ultimele 2-3 luni”, povestea actorul în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Mă cert cu o curvă”

Acela a fost doar începutul, deoarece spiritele s-au încins repede și cei doi soți au trecut la jigniri fără perdea. Soția lui i-a dat imediat replica, jignindu-l fără să stea pe gânduri.

„Să-ţi fie ruşine, nesimţitule! E un retard, aşa va muri, nu are niciun Dumnezeu. E un ratat şi aşa va rămâne. Un alcoolic, nici nu puteam să stau lângă el din cauza mirosului. Pentru tine, Costin Mărculescu, nu am nici un pic de respect. E un retard, nu are job, nu are nici un ban. Nu face bani decât din emisuni. Mi-a furat treningul de acasă, aveam o sută de euro într-un buzunar”, a spus Ella.

„Îmi băteam joc de el, asta merita atunci. Pentru că el merită să fie minţit, pentru că e un pervers. E un obsedat. Măi, idiotule care eşti! Eşti o panaramă, un cerşetor. Te dau în judecată, nesimţitule! E homosexual. Are vibrator acasă şi m-a rugat să i-l bag în anus. A avut dreptate Mara Bănică, este gay. Eşti maro la funduleţ, aşa mi-a spus un prieten. Tu ai fetişurile tale”, a lăsat Ella audiența cu gurile căscate.

La rândul său, Costin Mărculescu i-a dat o replică la fel de dură: „Mă cert cu o curvă. E o mahalagioaică. Nesimţito! Am stat în casă cu o paraşută. M-a escrocat. Mi-a promis că îmi face un copil”.

„El are nevoie de consiliere psihologică”

O perioadă, Costin Mărculescu și-a apărat soția, care era acuzată de amantlâc și despre care se afirma că face videochat, susținând că este instructor de fitness, însă ulterior actorul a lăsat garda jos și a făcut lumină în toată povestea. Ella nu s-a lăsat mai prejos și a povestit la PRO TV că soțul ei ar fi homosexual…

„Domnul Costin, sau Costina, e de ruşine dacă a ajuns să vină în emisiune că spună că l-a bătut o femeie. El a sărit să dea în mine şi m-am apărat. Am avut noroc cu proprietarul garsonierei în care locuiam şi care a venit să ia chiar atunci banii. Atunci, Costin a fugit ca un laș. La noi în frigider nu se găseau decât băuturi alcoolice. El are nevoie de consiliere psihologică, are probleme psihice.

Ar trebui să meargă la muncă, nu are un leu în buzunar şi e un beţivan. Pe data de 28 să se prezinte la divorţ. Dacă nu, mergem în instanţă. Eu m-am măritat cu el pentru că mi s-a spus că se va sinucide şi mi-a fost milă de el. Am crezut că voi face om din el. El nu vrea să muncească, iar eu nu pot să îl întreţin. Eu m-am măritat, nu m-am însurat. Eu nu l-am iubit niciodată şi nu m-a atras niciodată. Nu e genul meu. Nici dragoste nu am făcut niciodată”, a declarat Ella la vremea respectivă.

Citește: și Costin Mărculescu a murit! Actorul a fost găsit decedat în casă, în cadă!

Cine este Ella Nae, fosta soție a lui Costin Mărculescu. Actorul a fost însurat cu o "amantă de profesie"Cine este Ella Nae, fosta soție a lui Costin Mărculescu. Actorul a fost însurat cu o "amantă de profesie"

„Ea mi-a oferit… nimic”

În cele din urmă, Costin Mărculescu a recunoscut că, de când a întâlnit-o pe Ella, și-a îndepărtat atât familia, cât și prietenii, iar unii dintre ei i-au devenit chiar dușmani. Cu puțin timp înainte de a se decide să divorțeze, actorul și-a cerut scuze față de totți cei pe care i-a dezamăgit: 'Cer scuze public tuturor prietenilor, admiratorilor, fanelor mele pentru postările legate de mine și fosta mea soție Ella Nae Mărculescu… Am oferit… cât am putut… și am putut.. Ea mi-a oferit… nimic', a spus Mărculescu.

Foto: Facebook, Instagram, wowbiz.ro

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter