Mihaela Rădulescu, la 51 de ani! Secretele vedetei pentru a se menține într-o formă fizică de invidiat

Publicat pe

Mihaela Rădulescu a împlinit 51 de ani și arată splendid! Este într-o formă fizică de invidiat și nu își arată deloc vârsta. Iată o parte dintre secretele sale!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Rădulescu se menține în formă de ani buni. Vedeta, care nu este prea activă pe rețelele de socializare, a transmis un mesaj cu ocazia aniversării:

'Nimic nu învinge dragostea oamenilor care contează pentru viața ta! Vă mulțumesc tuturor! Petrecerea online continuă, verificați poveștile mele, cu toți acei oameni umitori și talentați, dorindu-mi… ceea ce mi-am dorit cu adevărat – dragostea lor, prietenia lor și amintirea vremurilor bune împreună, lucrând și distrându-ne… Vă mulțumesc!', a transmis Mihaela Rădulescu.

Citește și: Lidia Buble și momentele dificile din viața ei. Cum le-a depășit și ce îi mai lipsește acum:„Singura dorință neîmplinită e pe cale să se îndeplinească'/ EXCLUSIV

Vedeta a primit mesaje de la prieteni apropiați și colegi, printre care Florin Călinescu, Pavel Bartoș, Smiley, Gina Pistol, Cătălina Ponor, Corina Bud, fiind extrem de fericită după urările primite.

Citește și: Daniel Buzdugan și-a făcut testul pentru COVID-19:„Toți cei care v-ați văzut cu mine în ultimele două săptămâni…'. Mesajul transmis despre starea sa de sănătate

Cum își menține Mihaela Rădulescu silueta

Mihaeala Rădulescu s-a îngrășat în perioada sarcinii 32 de kilograme, pe care a reușit să le dea jos și de atunci se menține în formă.

„Cea mai frumoasă dietă și importantă este fericirea. Dacă ești fericit și mulțumit, ești bine. În momentul în care te abții, dacă îți este poftă de sarmale, de exemplu, sau de parizer, cum e la mine și cum știu toți colegii mei că poftesc când vin în România, în momentul acela este nefericit, pentru că te frustrezi. cea mai bună dietă este să mănânci tot ce-ți poftește inima, dar cu măsură, un pic din aia, un pic din aia… Deci eu mănânc de toate, nu țin diete de niciun fel… Eu sunt pofticioasă și nu mă abțin de la nimic. Singurele lucruri pe care  încerc să nu le mănânc sunt chestiile prea grase sau prea prăjite în ulei. Sport fac un sfert de oră dimineața, așa m-am obișnuit. Nu mă duc la o sală, n-am abonament la o sală pentru că nu am timp să mă duc”, spunea pereznetatoarea la acel moment.

Citește și: A murit Sorin Burtea de la TVR.Jurnalistul avea 67 de ani

Nu este un secret pentru nimeni că Mihaela Rădulescu face mult sport, vedeta alergând în fiecare dimineață. Iubește drumețiile și mișcarea. Într-adevăr nu face excese alimentare și se ferește de anumite alimente prăjite, de exemplu, însă nu ține o dietă drastică și nici nu se înfometează.

„Nu țin dietă, nu fac cure de slăbire, nici de detoxifiere. Fac sport zilnic, dorm bine, mănânc orice-mi face plăcere, dar nu în cantități mari, nu stau nemâncată mai mult de 3 ore, nu mănânc noaptea, nu beau alcool. Râd cu orice ocazie și nu uit de mine”, ne-a spus Mihaela Rădulescu în urmă cu ceva timp.

Se pare că trucurile vedetei au funcționat, dat fiind că reușește să arate splendid!

Citește și: Masca de protecție devine obligatorie în București.Spațiile vizate de autorități

Mihaela Rădulescu, la 51 de ani! Secretele vedetei pentru a se menține într-o formă fizică de invidiatMihaela Rădulescu, la 51 de ani! Secretele vedetei pentru a se menține într-o formă fizică de invidiat

Sursa foto: Facebook, Hepta

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă