Mirela Banias de la Insula Iubirii a ajuns de nerecunoscut! S-a operat sau își editează prea mult pozele? Fanii au atacat-o: "În realitate, nu as vrea sa arăt ca tine!"

Publicat pe

Mirela Baniaș de la Insula Iubirii a fost criticată în repetate rânduri că fotografiile postate pe rețelele de socializare sunt supraeditate. Fosta concurentă, însă, a ținut acum să le dea replică celor care consideră că imagini postate nu corespund cu realitatea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nu de puține ori a fost acuzată că își editează prea mult imaginile postate. Mirela nu a mai putut să stea nepăsătoare la comentariile de pe rețelele de socializare și le-a dat câteva replici dure criticilor ei.

„Nu înțeleg filtrele astea….. Parcă nici nu ești tu”, a fost unul dintre comentariile care a primit un răspuns prompt: „Dar de unde mă cunoști tu?”, a întrebat intrigată Mirela.

Citește și: Adelina Pestrițu va deveni din nou mămică? Vedeta a făcut anunțul în direct:„Da, aș putea fi însărcinată'

„Nu trebuie să te cunosc ca să îmi dau seama că e imposibil să ai tenul atat de poreless, și, în plus, în alte poze postate aici, cât și la TV arăți altfel”, a mai spus internauta. Răspunsul primit, urmat de un emoticon de râs a fost tranșant: „Profilul tău.”

„Măcar cu tine să semeni”

O altă poză, un al alt compentariu ironic: „Și când o vezi în realitate”. Replica Mirelei nu a întârziat să apară: „În realitate, nu aș vrea să arăt ca tine”. Femeia nu s-a lăsat mai prejos și a mai oferit încă o replică usturătoare: „What? Dar măcar cu tine să semeni zic”.

Citește și: Marcel Pavel, infectat cu noul coronavirus, mesaj dureros de pe patul de spital:„Acum mă simt ceva mai rău. Este o boală cumplită, trec prin momente de cumpănă ale vieții mele'

La fotografiile Mirelei apar adesea comentarii răutăcioase pe marginea acestui subiect, în care i se spune că este foarte modificată, însă fosta concurentă de la Insula Iubirii nu se lasă intimidată și pare extrem de mulțumită de aspectul ei fizic.

Mirela Banias de la Insula Iubirii a ajuns de nerecunoscut! S-a operat sau își editează prea mult pozele? Fanii au atacat-o: "În realitate, nu as vrea sa arăt ca tine!"Mirela Banias de la Insula Iubirii a ajuns de nerecunoscut! S-a operat sau își editează prea mult pozele? Fanii au atacat-o: "În realitate, nu as vrea sa arăt ca tine!"

Sursa foto: Instagram

Citește și: Liviu Vârciu a primit rezultatul testului pentru coronavirus. Primele declarații ale concurentului de la Te cunosc de undeva:'Aveți grijă că nu e de glumit'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter