Mirela Vaida, adevărul despre relația cu soacra! Locuiesc împreună de când a început carantina: "Ne mai contrăm, eu îi mai dau replica, ea pleacă fără niciun cuvânt"/ INTERVIU

Publicat pe

Mirela Vaida, mamă a trei copii, locuiește în casă cu soacra. Cele două au o relație foarte bună, însă mai există momente în care iau naștere mici conflicte. Prezentatoarea ne-a dezvăluit cum reușesc să le aplaneze!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida, adevărul despre relația cu soacra! Locuiesc împreună de când a început carantina: "Ne mai contrăm, eu îi mai dau replica, ea pleacă fără niciun cuvânt"/ INTERVIUMirela Vaida, adevărul despre relația cu soacra! Locuiesc împreună de când a început carantina: "Ne mai contrăm, eu îi mai dau replica, ea pleacă fără niciun cuvânt"/ INTERVIU

Cum va arăta viața voastră după coronavirus?

Va arăta fix la fel! Nu suntem ahtiați după ieşitul la restaurant, cluburi, parcuri pline de copii. Nu se va schimba prea mult programul nostru. Poate vom mai ieşi duminica la masă undeva sau la vreo petrecere de copii, dar, în general, preferăm să facem un grătar acasă şi să ne chemăm prietenii şi prietenii copiilor.

Citește și: Poezia scrisă de Flick pentru Mirela Vaida.'O săptămână cu vulpiţa şi şi-a luat vilă domniţa'

Mirela Vaida: „Ne înțelegem bine în bucătărie”

Soacra este probabil de mare ajutor în această perioadă, mai ales că este profesoară. Cum vă înțelegeți și cum vă împărțiți sarcinile?

Chiar în timpul acestui interviu soacra mea şterge geamurile. Ne-am împărțit, eu stau afară cu copiii, la plajă, şi ea se ocupă de curățenie. Nu poate nici ea singură, este destul de extenuant să stai acasă cu trei copii cu vârste şi nevoi diferite şi cu program diferit. Mai ales că soacra mea a fost zeci de ani profesor, este destul de obosită. Gătim împreună sâmbăta, iar de când a venit la noi a învățat să gătească pe gustul nostru. Ne înțelegem bine în bucătărie, lucrăm repede, organizat. În rest, are timpul ei, se joacă diverse jocuri de strategie, se uită la Star Trek, are cărțile şi liniştea ei. Am ajuns la un echilibru după aceste luni petrecute împreună. Sigur că îți dă o siguranță soacra; dacă vreau să plec de acasă câteva ore, îmi dau seama că soțului meu îi este foarte greu cu trei copii. Când ştiu, însă, că este şi ea acasă, e mai simplu. Bona noastră s-a izolat şi ea cu noi la domiciliu, aşa că ne sunt de mare ajutor amândouă. Nouă ne place cu lume multă acasă.

Citește și: Mirela Vaida, adevărul din spatele fenomenului Vulpița:”E vorba despre povestea ei. Care a început cu o minciună și…” / INTERVIU

Mirela Vaida: „Soacra este foarte deschisă şi tinerică în gândire”

Reușiți să ajungeți la un numitor comun în cele mai multe cazuri sau, dimpotrivă, simți că mai mult ți-ar pune bețe-n roate?

Nu-mi pune soacra mea bețe în roate! Noi am hotărât să vorbim, să ne spunem tot ceea ce ne supără. Sigur că ne mai contrăm, cum se întâmplă peste tot, eu îi mai dau replica, ea nu face asta, dar se duce în camera ei. Când ştiu că a plecat fără niciun cuvânt, ştiu că s-a supărat, însă reușim să trecem repede peste. Ea e o tipă foarte deschisă şi tinerică în gândire. Nu se vede că e profesoară, în sensul că nu stă cu gura pe copii. I-am lăsat mai liberi, Carla are 5 ani, nu merge încă la şcoală anul acesta, Vladimir are 3 ani şi jumătate, nu îi batem la cap cu prea multe activități, le citim, ne jucăm împreună tot felul de joculețe, însă nu vrem să îi forțăm.

Știm că și mama ta este învă ătoare, dar departe de Capitală. Ce sfaturi primești de la ea referitor la copii?

Mama nu îmi prea dă sfaturi, probabil că asta se va întâmpla când vor merge copiii la şcoală, şi atunci vom apela noi să o mai întrebăm una-alta. De curând, ai mei s-au mutat şi ei la țară, lângă Iaşi, în casa unde am copilărit noi. Fiind învățătoare, nici ea nu merge la şcoală de atâtea săptămâni, duce şi ea dorul activității. Eu ei îi semăn, n-avem niciuna stare acasă. Ne dorim să avem cât mai multe activități, rezultate, competiții câştigate. Mama are foarte multe competiții câştigate alături de elevii ei, are foarte mulți copii la clasa I (peste 35), rămâne şi la afterschool, aşa că munceşte foarte mult. Cumva, pauza asta cred că e binevenită şi pentru ea, clar oboseala o prindea din urmă, iar faptul că are o curte mare o ține în priză. Are sute de lalele roşii şi galbene, are narcise de toate culorile, are liliac înflorit, o mulțime de muşcate, aşa că se ocupă de flori, de grădină, îi place să cultive legume, au pomi fructiferi.

Citește și: Mirela Vaida o compară pe Vulpița cu Monica Columbeanu:„Nici cuplul Monica – Irinel nu a fost vreun model de moralitate. Ce ne învăța atunci Monica?'

Mirela Vaida: „N-aş putea să fiu doar casnică sau doar mamă”

Suntem foarte curioase și cred că și cititorii… cum reușești să le faci pe toate și, mai ales, când ai timp de toate? Să fii soție, mamă a trei copii și să ai și o carieră de succes nu trebuie să fie deloc simplu.

Pentru mine, chiar nu e nimic complicat. Soție şi mamă a trei copii e un fapt de via ă, nu mă vedeam trăind singură. Copiii sunt bucuria noastră, ne umplu casa, ne solicită, dar ne şi aduc o grămadă de zâmbete. Nu mi se pare greu deloc ce fac, ba chiar acum, de când ne-am mutat la curte, mi se pare simplu. Înainte de această perioadă, nu aveam niciun weekend liber, aveam repetiții, spectacole la Teatrul de Revistă, evenimente cu bandul meu şi tot nu mi s-a părut greu. Niciodată nu m-am plâns, mie mi-a plăcut viața asta aglomerată. Poate fi complicată pentru unii, dar pentru mine nu. Eu n-aş putea să fiu doar casnică sau doar mamă, sau doar prezentator TV. Acest fel de a se împleti lucrurile şi de a se susține planul profesional cu cel de acasă mă face foarte, foarte fericită.

Puteți citi interviul integral în numărul de mai al revistei VIVA!

Revista se poate găsi în rețelele: Kaufland, Cora, Metro, Carrefour, Auchan, Inmedio, Nis Petrol, OMV.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Mirela Vaida vorbește despre al patrulea copil, în plină pandemie de coronavirus:”Cu izolarea asta în casă…”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter