Nadine se pregătește să dea BAC-ul la 44 de ani: „S-a râs de mine pe la toate colțurile”

Publicat pe

Nadine Voindrouh a devenit cunoscută în perioada în care prezenta „Școala vedetelor', dar a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să se întoarcă la școala. Vedeta are 44 de ani și a mărturisit că se pregătește intens pentru examenul de Bacalaureat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nadine a cunoscut apogeul profesional în momentul în care, la 18 ani, a devenit prezentatoarea emisiunii „Școala vedetelor'. Vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a întors la școală, dorindu-și să încheie studiile pentru Bacalaureat.

Nadine se pregătește să dea BAC-ul la 44 de ani: „S-a râs de mine pe la toate colțurile'Nadine se pregătește să dea BAC-ul la 44 de ani: „S-a râs de mine pe la toate colțurile'

Nadine are 44 ani și s-a reîntors la școală pe când avea 40 de ani. Aceasta a mărturisit că oamenii au râs de ea, dar nu i-a păsat pentru că, spune ea, nu e bine să ne fie rușine atunci când dorim să revenim la educație.

M-am reîntors la școală la 40 de ani. Am reluat liceul de la clasa a noua. Eu am mai făcut odată liceul, am dat Bacul și am picat la o singură materie. Nu am vrut să dau examen doar la acea materie, ci am vrut să reiau liceul de la început. Eu am spus că pentru mine a fost important să îmi reiau studiile și să revin ca adult la școală. S-a râs de mine pe la toate colțurile. Am văzut în presă că râdeau și de un fotbalist. Dacă noi punem rușine pe reîntoarcerea la educație, pe acești adulți, nu e bine', a spus vedeta de televiziune în cadrul unui interviu pentru Gândul Live.

Citește și: Nadine, secretul unei relații de durată:”Să nu vrei să-l schimbi și să nu-i reproșezi că s-a schimbat”

Citește și: Drama lui Nadine. Prezentatoarea TV a suferit enorm când sora ei s-a sinucis:”M-am dus imediat la psiholog”

Citește și: Nicolae Botgros s-a vaccinat, după ce s-a vindecat de COVID-19:„Plămânii mei au fost afectați 70%'

Citește și: Pepe are probleme cu banii, după divorț:„Mi-au promis că îmi dau bani, că îmi dau un teren'

Nadine vrea să dea BAC-ul

Nadine este foarte conștiincioasă când vine vorba de studiile ei. Aceasta recunoaște că învață din greu și chiar înțelege altfel unele lecții de istorie decât o făcea atunci când avea 14 ani.

Învăț! Vine Bac-ul. Stau toată ziua cu câte o cafeluță și un ceiuc și o mulțime de cărți. Acum sunt în perioada istoriei și nu există lecție să nu plâng. La 14 ani când se învăța istoria nu plângi pentru că nu înțelegi. Acum, la 40 de ani, citind istoria României ți se rupe sufletul', a recunoscut Nadine.

Vezi și: Subiecte Română Bac 2021 la Limba română

Cine este Nadine

După ce a mai cochetat cu televiziunea şi muzica în România, Nadine a plecat în Statele Unite ale Americii şi a încercat să devină actriţă la Hollywood. Planul ei de acasă nu s-a potrivit cu cel din târgul american, aşa că, după şapte ani departe de ţară, timp în care şi-a câştigat banii fiind chelneriţă şi dădacă, a revenit în România şi şi-a întemeiat o familie, alături de avocatul Dragoş Apostolescu.

Nadine (nume real Nadine Emilie Voindrouh) a debutat în 1995 la TVR cu „Şcoala Vedetelor' avându-l ca mentor pe Titus Munteanu. Din 1998, a realizat emisiunile „Banc Show', „Trăieşte vara cu Nadine', „Nadine Show', „Sex cu Nadine'. Albume solo: „Unde eşti', „Fericirea ta', „Prima iubire'. Filme: „After' (2011), „Gunheavy' (2008), „Oblivion 2: Blacklash' (1996), „Oblivion' (1994).

Sursa Foto: Instagram, Facebook, captură de ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter