Nicolae Botgros s-a vaccinat, după ce s-a vindecat de COVID-19: "Plămânii mei au fost afectați 70%"

Publicat pe

Maestrul Nicolae Botgros, în vârstă de 65 de ani, a anunțat că s-a vaccinat împotriva COVID-19 la Iași. Dirijorul s-a vaccinat în România, cu toată familia, deoarece în Republica Moldova încă nu a început campania de vaccinare în rândul populaţiei generale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nicolae Botgros s-a vindecat de COVID-19 şi a fost externat la sfârşitul lunii noiembrie 2020, după ce la sfârşitul lunii octombrie a fost internat în stare gravă la Institutul de Medicină Urgentă din Chişinău. Dirijorul a fost la un pas de moarte, însă a reușit să învingă boala și acum a ales să se vaccineze, în speranța că va căpăta imunitate.

Nicolae Botgros s-a vaccinat, după ce s-a vindecat de COVID-19: "Plămânii mei au fost afectați 70%"Nicolae Botgros s-a vaccinat, după ce s-a vindecat de COVID-19: "Plămânii mei au fost afectați 70%"

„Azi am vizitat oraşul Iaşi. Ne-am vaccinat toată familia. Mulţumesc mult, România', a scris Nicolae Botgros pe Facebook.

Nicolae Botgros s-a vindecat de COVID-19, dar perioada în care a stat internat l-a marcat pe viață. La doar câteva zile distanță după ce a fost externat, dirijorul Orchestrei Lăutarii' a povestit experiența pe care a avut-o ca pacient COVID.

Plămânii mei au fost afectați în proporție de 70 la sută, poate chiar și mai mult. Nu simțeam nimic, pentru că am fost sedat. Când pacienții sunt mai agitați, mai agresivi, medicii le pun niște injecții și îi calmează', a declarat artistul, potrivit report.md.

Citește și: Mesajul emoționant transmis de Violeta, fiica Andreei Marin, către fratele ei, Radu Ștefan Bănică:Când am văzut filmarea, am început să plâng

Citește și: Ștefan Bănică Junior și fiul lui, Radu, participă la Chefi la Cuțite

Citeste si: Primele imagini cu Nicolae Botgros pe scenă. A fost la un pas de moarte din cauza COVID-19, dar s-a vindecat

Citeste si: Prima declarație a lui Mircea Radu după ce a rămas fără job-ul de la TVR: „Pentru cine bate câmpii și crede în zâne, n-am timp!'

Dirijorul Orchestrei Lăutarii' povestește că i-a fost foarte greu să stea non-stop cu masca de oxigen pe față, dezvăluind că nu a reușit să doarmă absolut deloc timp de șase zile și șapte nopți.

Cel mai greu mi-a fost să stau cu masca de oxigen pe față non-stop, inclusiv să dorm cu ea. Dar nici măcar nu poți să dormi, pentru că ești plin cu catetere, sonde, tuburi, cabluri! Esti ‘îmbrăcat în toate acestea și arăți ca un cosmonaut.

Ți-e somn, dar nu poți dormi. Te temi să nu cadă vreo sondă, să nu iasă vreun cateter și să înceapă să curgă sânge. Stai mereu cu frica să nu se întâmple ceva. Somnul nu-i somn. Odihna nu-i odihnă. Șase zile și șapte nopți nu le-am dormit absolut deloc. Mai ațipeam uneori ziua, dar nici măcar nu știam când îi ziua și când e noapte. Mai întrebam pe câte un medic cât este ora… Mă simțeam ca într-o altă lume', a mai declarat Nicolae Botgros, citat de gandul.ro.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter