Prima declarație a lui Mircea Radu după ce a rămas fără job-ul de la TVR: "Pentru cine bate câmpii și crede în zâne, n-am timp!"

Publicat pe

Mircea Radu reacționează după ce surse din TVR au declarat că el va fi dat afară din televiziunea națională. Fostul prezentator al emisiunii „Din dragoste” susține că altfel stau lucrurile și nu l-a concediat nimeni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mircea Radu a fost, anul acesta, personajul principal într-un scandal de proporții în Televiziunea Română. Colegii lui i-au cerut, ulterior, concedierea și în urmă cu câteva zile se discuta demiterea sa. Mircea Radu, însă, clarifică situația și spune că lucrurile stau altfel.

Prima declarație a lui Mircea Radu după ce a rămas fără job-ul de la TVR: "Pentru cine bate câmpii și crede în zâne, n-am timp!"Prima declarație a lui Mircea Radu după ce a rămas fără job-ul de la TVR: "Pentru cine bate câmpii și crede în zâne, n-am timp!"

Mircea Radu le-a explicat urmăritorilor de pe pagina sa de Facebook că nu va mai ocupa postul de șef al comunicării din TVR. Realizatorul de emisiune nu a vrut să ofere prea multe informații cu privire la retragerea lui din funcție.

„Știți bancul cu nu a fost Volgă ci bicicletă și nu i s-a dat ci i s-a luat?'. Așa și cu știrea apărută acum, într-o anumită parte a presei' (mor după formularea asta), că voi fi concediat din TVR. Pe scurt, e așa: cu ceva timp în urmă, eu am cerut să fiu eliberat din funcția pe care o am, de șef al comunicării TVR. Argumentele mele au fost, cred, înțelese și acceptate. Acum, la 31 Decembrie, doar îmi expiră mandatul. Real și pentru cine vrea să înțeleagă, așa stau lucrurile. Pentru cine bate câmpii și crede în zâne, n-am timp.', a scris Mircea Radu pe Facebook.

Angajații TVR au cerut demiterea lui Mircea Radu

În acest an, Mircea Radu a scris în declarația de avere că a încasat 13.000 de euro de la TVR pentru emisiunea Down The Road. După câteva zile, sindicatul MediaSind TVR, a dezvăluit că suma primită de Mircea Radu era de fapt mult mai mare. Ulterior, vedeta a depus la Agenția Națională de Integritate o declarație de avere rectificativă în care recunoaște că a fost plătit cu mai mulți bani pentru emisiunea în cauză.

Șocați de această situație, colegii lui Mircea Radu din TVR au cerut și ei concedierea acestuia.

Se pare că suma primită de Mircea Radu pentru prezentarea emisiunii Down The Road este dublă față de cea declarată inițial. Așadar ar fi vorba de 125.640 lei, nu 64.670 lei, cât a scris Mircea Radu în declarația de avere.

‘Având în vedere informațiile false cuprinse în declarația de avere și contractul de drepturi de autor  pentru emisiunea Down The Road – Aventura, încheiat  de TVR cu fosta vedetă TV Mircea Aurelian Radu, actual coordonator cu atribuții de șef Serviciu Comunicare, Relații Publice și Protocol din Societatea Română de Televiziune și consilier pe probleme de management al președintelui director general al SRTV, Doina Gradea, MediaSind TVR a cerut public ANI și DNA să investigheze aceste inadvertențe flagrante’se arată în comunicatul MediaSind trimis în urmă cu câteva luni.

MediaSind TVR cere conducerii TVR demiterea de urgență a lui Mircea Radu din toate funcțiile deținute în TVR, iar Comisiilor de specialitate ale Parlamentului demararea unei anchete privind condițiile în care s-a încheiat un asemenea contract plătit cu sume discreționare din bani publici.’ – comunicat MediaSind.

Citește și:

Are Viviana Sposub silicoane? Iubita lui George Burcea spune adevărul: „Am fost extrem de complexată”/ INTERVIU

Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: „A fost dificil, dar necesar”/ INTERVIU

Alexandra Diaconescu de la Insula iubirii este însărcinată. În urmă cu aproape un an a pierdut o sarcină

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter