Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite sezonul 9

Publicat pe

Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 9! Marea câștigătoare din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu i-a învins în finală pe Cătălin Amarandei din echipa lui chef Florin Dumitrescu și pe Elena Matei din echipa lui Sorin Bontea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 9! Concurenta din echipa violet, de la Cătălin Scărlătescu a câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro. În finală, Elena Matei a reprezentat echipa verde, iar Cătălin Amarandei – echipa albastră.

Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite sezonul 9Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite sezonul 9

Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 9. Gustul din farfurie i-a convins pe cei 11 chefi renumiți prezenți din platou, că merită să câștige marele premiu.

Ca și ceilalți adversari, Narcisa a avut o echipă formată din șapte oameni, de la toate cele trei echipe. Ea i-a ales pe Alex Bădițoaia, cuțitul de aur din echipa lui Cătălin Scărlătescu, pe Nicoleta Pop, Valentina Ioniță, Andra Mihail, toți din echipa mov. Restul echipei a fost completat de Victorina Matveev, Francisco Jose Garcia Lopez din echipa verde și Teo Costache din echipa albastră.

'Îmi doresc să lupt foarte mult în primul rând pentru familia mea și înainte de toate pentru mine, pentru ceva din sufletul meu, e bucuria mea personală că sunt aici. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge atât de departe, dar în sufletul meu într-o cămăruță din inima mea știam că voi ajunge departe, știu că am gust și tot ce fac e din suflet

În momentul în care eu glumesc am atât de multe emoții încât să nu arăt că în momentul ăla sunt foarte timorată, vreau să arăt că sunt fericită, vreau să fie totul foarte bine, să dau tot ce e mai bun și să impresionez cu gusturile mele', a declarat Narcisa Birjaru la Chefi la cuțite.

Narcisa Birjaru, prima femeie care câștigă Chefi la cuțite

Visul i s-a îndeplinit, iar acum este marea câștigătoare a premiului în valoare de 30.000 de euro.

E o emoție foarte mare, îmi stă inima în gât. La un moment dat am simțit că se învârte încăperea cu mine', a spus Narcisa Birjaru înainte de a-și auzi numele.

Narcisa Birjaru este prima femeie care câștigă Chefi la cuțite, după nouă sezoane lungi.

„Am onoarea să fiu prima femeie care a câștigat acest trofeu frumos. Să nu uitați, băieți, că dacă voi dominați, bucătăria este a femeilor.

A fost șoc, nu mă așteptam să câștig sezonul 9 Chefi la cuțite. E cea mai mare bucurie a mea, nu mă așteptam. Pur și simplu eu aici n-aș fi putut să ajung fără echipa mea', a declarat Narcisa Birjaru după ce a câștigat sezonul 9.

Citește și: Cum arată soțul Narcisei de la Chefi la Cuțite.S-a măritat la 15 ani

Citește și: Narcisa Birjaru, în finala Chefi la cuțite:”Nu cred că e adevărat!”

Citește și: Cum au sărbătorit Oana Roman și Marius Elisei, la 7 ani de la nuntă. Reacția vedetei privind o posibilă împăcare:„Deocamdată…'

Citește și: Răzvan Fodor, despre cele mai grele momente trăite alături de Sorin Bontea:„Amândoi eram pe marginea prăpastiei'/ EXCLUSIV

Ce a gătit Narcisa Birjaru în finală

Concurenții au avut de pregătit un meniu a la carte. Narcisa Birjaru a pregătit la prima probă un sea-breeze starter cu langustină, ton și crevete, infuzie de soia mirin și zeamă de citrice cu dressing de mango, servit cu papadam.

La felul principal, Narcisa Birjaru a pregătit mușchi de vită cu cartofi dulci, chipsuri de cartofi dulci, sos de soia cu mirin și piure de păstârnac cu trufă.

La desert, Narcisa a pregătit un mousse de ciocolată cu jeleu de mango și zmeură. Preparatul a fost lăudat ca având un aspect impecabil și un gust desăvârșit, pe măsură. S-a apreciat că a fost o farfurie lucrată.

Cine este Narcisa Birjaru de la Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru a reușit încă din audițiile Chefi la cuțite să o sensibilizeze pe Gina Pistol. Concurenta a impresionat încă de la început cu povestea sa de viață.

Narcisa Birjaru (24) a venit la audiții însoțită de soțul ei, de care o leagă o frumoasă poveste de dragoste. Tânăra a povestit că s-a măritat la scurt timp după ce a terminat școala generală, iar ea și bărbatul iubit sunt de 9 ani împreună.

„Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva. La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani’, a povestit Narcisa Birjaru la Chefi la cuțite.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter