Nasrin Ameri a împlinit 30 de ani! Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut furori la petrecere

Publicat pe

Nasrin Ameri a împlinit zilele trecute 30 de ani, ocazie de care a profitat pentru a face o mică petrecere, înainte de instituirea unor noi restricții, pe fondul pandemiei de coronavirus. Alături i-au stat și buna sa prietenă, Valentina Pelinel și soțul ei, Cristi Borcea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nasrin Ameri a împlinit în urmă cu două zile 30 de ani, iar cu această ocazie a făcut o petrecere pe terasa prietenei sale Valentina Pelinel și a lui Cristi Borcea.

Petrecerea a ținut până la miezul nopții, invitații s-au bucurat de muzică și mâncare bună. Atmosfera a fost una degajată, iar Nasrin și Valentina Pelinel au fost sufletul petrecerii. Cristi Borcea nu și-a scăpat din priviri frumoasa soție, care a dansat pe tot parcursul serii.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre relația cu Andrei Stoica, de la Ferma:„Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat'/ EXCLUSIV

Precum era de așteptat, de la petrecere nu au lipsit prietenii apropiați, dintre care îi amintim pe Dima Trofim, Bella Santiago, VJ Raru, Alex Florescu, Kamara, dar și colegii de muncă.

Stingerea s-a dat la miezul nopții, pentru a se respecta reglementările în vigoare.

Citește și: Augustin Viziru revine la Ferma 2020 și luptă să fie marele câștigător:'Teama mea este să nu mă accidentez din nou'

Nasrin Ameri a împlinit 30 de ani! Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut furori la petrecereNasrin Ameri a împlinit 30 de ani! Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut furori la petrecere

Nasrin Ameri: „Dragă 30, ai venit cam repede!”

Odată cu împlinirea frumoasei vârste de 30 de ani, Nasrin și-a propus să se bucure cât mai mult de viață și de ceea ce are ea de oferit. Are de gând să ia lucrurile ca atare și să se bucure de familie, iubire, prieteni.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, dezvăluiri incendiare!Cine are mai multă inițiativă în dormitor

'Dragă 30, ai venit cam repede! Dar m-ai prins fericită, recunoscătoare pentru tot ce am realizat, dornică să duc mai departe tot ce mi-am propus! Unii spun că de-acum, viața mea va arată altfel, alții, că de-abia acum începe. Eu mi-aș spune doar atât: Bucură-te de viață, de tot ce îți oferă ea. Și bune și rele. Și învață din fiecare experiență! Bucură-te de familie, e cea mai de preț! Bucură-te de iubire, căci ai parte din belșug! Bucură-te de oamenii pe care îi numești prieteni', nu sunt mulți, nici puțini, sunt atât cât sufletul tău are nevoie și poate cuprinde. Razi zgomotos atunci când ai chef, zâmbește mult, ai încredere în ține și fă tot ce îți trece prin cap!', a transmis Nasrin în ziua în care a împlinit 30 de ani.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter