Augustin Viziru revine la Ferma 2020 și luptă să fie marele câștigător: ”Teama mea este să nu mă accidentez din nou”

Publicat pe

Augustin Viziru revine la Ferma 2020, la 5 ani după ce a fost la un pas să câștige marele premiu de la ProTV. Actorul este surpriza noii ediții a emisiunii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Surpriză de proporții pentru telespectatori. Augustin Viziru a revenit la Ferma, după 5 ani de la prima participare. Actorul este încrezător în propriile forțe și speră ca de data aceasta să fie mai atent și să nu se mai accidenteze.

'Teama mea este să nu mă accidentez din nou. Dar la cum mă cunosc şi ştiu că nu am limite, nu văd ce teamă aş putea avea', a spus Augustin Viziru înainte de a intra la Ferma.

Citește și: Cine a câștigat Ferma 2020. Marele câștigător este un concurent surpriză

Deși a acceptat provocarea, vedetei îi va fi greu fără fetița lui și fără iubita lui. Actorul a recunoscut că lor le va duce dorul cel mai mult, iar ziua în care a fost nevoit să plece de lângă fiica lui a fost cea mai grea.

Augustin Viziru își dorește ca de data aceasta să ia mare trofeu de la Ferma, mai ales că în urmă cu 5 ani a avut un accident nefericit chiar în timpul emisiunii.

'Faptul că în primul sezon am avut trofeul în mână, la un deget distanţă şi chiar în momentul în care să pun mâna pe el, ştim cu toţii ce s-a întâmplat. Mi-a rămas acolo undeva şi mă bucur că mi s-a oferit oportunitatea să pun mâna pe trofeu.', a declarat Augustin Viziru pentru Click!.

Citește și: Cine este Augustin Viziru, câștigătorul Ferma 2020

Augustin Viziru revine la Ferma 2020 și luptă să fie marele câștigător: 'Teama mea este să nu mă accidentez din nou'Augustin Viziru revine la Ferma 2020 și luptă să fie marele câștigător: 'Teama mea este să nu mă accidentez din nou'

Augustin Viziru s-a accidentat grav la Ferma

În 2015, Augustin Viziru a participat la Ferma și a avut parte de o accidentare gravă chiar în marea finală. Actorul a fost la un pas de a pune mâna pe trofeu, însă a ajuns de urgență la spital, după ce i-a tăiat tendoanele cu toporul.

Citește și: Augustin Viziru este complet schimbat de când a devenit tătic. Cine este femeia alături de care trăiește: este cu 14 ani mai mică decât el

După necazul de acum 5 ani, actorul speră ca de data aceasta va fi cu noroc și va lupta să iasă învingător din emisiune.

„Durerea s-a simţit doar când m-am tăiat, apoi, de la adrenalină, nu am mai simţit nimic. Am vrut să continui, dar doctorii mi-au spus să merg urgent la spital că pot muri. Am pierdut cam un litru de sânge, că m-am lovit în artera principală şi m-am speriat. Mi-au trebuit câteva luni bune până să îmi fac curaj să mă uit la emisiune, să văd cum m-am tăiat. Era un sentiment ciudat, îmi crea un disconfort', a declarat Augustin Viziru, după ce s-a accidentat la Ferma.

Citește și: Augustin Viziru, dezvăluiri emoționante despre mama fetiței lui: „Îmi crește inima când o văd. E greu și pentru ea”

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter