Nicolas Cage s-a căsătorit a cincea oară! Cum arată iubita japoneză, cu 31 de ani mai tânără

Publicat pe

Nicolas Cage s-a însurat pentru a cincea oară! Celebrul actor și iubita cu 31 de ani mai tânără, Riko Shibata, au organizat o ceremonie în secret, în Las Vegas. Vedeta a confirmat vestea și a subliniat că amândoi sunt în culmea fericirii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nicolas Cage s-a căsătorit din nou! Pentru a cincea oară! Celebrul actor a spus încă o dată „DA' în cadrul unei ceremonii secrete organizată în Las Vegas. Evenimentul a avut loc pe 16 februarie, însă abia acum s-a aflat, iar actorul a confirmat vestea cea mare.

Nicolas Cage s-a căsătorit a cincea oară! Cum arată iubita japoneză, cu 31 de ani mai tânărăNicolas Cage s-a căsătorit a cincea oară! Cum arată iubita japoneză, cu 31 de ani mai tânără

Nicolas Cage a confirmat a cincea căsătorie

Data nu a fost aleasă întâmplător, ci avea o semnificație deosebită pentru actor. Reprezentatul său a menționat că era ziua de naștere a tatălui său, care s-a stins din viață în urmă cu aproximativ 12 ani.

Nicolas Cage a mizat pe discreție în tot acest timp, însă în cele din urmă a confirmat căsătoria și a ținut să sublinieze cât de fericiți sunt împreună!

„E adevărat și suntem foarte fericiți', a confimat Nicolas Cage prin intermediul unui reprezentant, conform US Weekly.

Citește și: Cel mai scurt mariaj!La doar patru zile de la nuntă, Nicolas Cage a cerut anularea căsătoriei!

Citește și: Nicolas Cage are doi nepoți români!Ce pensie alimentară fabuloasă le plătește și cum a ajuns să fie socrul unei românce

Citește și: Ramona Bădescu, primele imagini cu tatăl copilului.Iubitul italian este bancher

Citește și: Adi Nartea a devenit tată pentru a doua oară!Primele imagini cu bebelușul

Nicolas Cage și Riko Shibata au avut o ceremonie restrânsă în Las Vegas

În cadrul ceremoniei s-ar fi respectat atât tradițiile catolice, dar și cele shinto pentru ca religiile celor doi miri să fie respectate și celebrate la fel. A fost un eveniment restrâns, unde au fost prezenți numai membrii ai celor două familii și apropiați ai cuplului.

Nelipsiți de la eveniment au fost și copiii actorului, cel mai mare fiu al starului american fiind cu 4 ani mai în vârstă decât mireasa.

Nicolas Cage și Riko Shibata s-au cunoscut în Japonia, în urmă cu an, iar de atunci au fost de nedespărțit. Și se pare că legătura lor a fost una extrem de puternică, dat fiind că s-au decis să facă și pasul cel mare.

Nicolas Cage a mai fost însurat de patru ori

Nicolas Cage a mai fost căsătorit de alte patru ori până acum. A fost însurat cu Patricia Arquette, din 1995 până în 2001, Lisa Marie Presley, în perioada 2002-2004, cu Alice Kim, timp de aproximativ 12 ani și cu Erika Koike. Cel din urmă mariaj a durat numai patru zile, după ce starul a solicitat anularea căsătoriei, pe motiv că băuseră prea mult pentru a putea 'înțelege' jurămintele. Ceremonia avusese loc tot în Las Vegas.

Nicolas Cage are doi copii. Weston Cage, rezultat din relația cu actrița Christina Fulton, are 30 de ani. El le-a călcat pe urme părinților, fiind tot actor. De asemenea, actorul mai are o fiică Kal-El Coppola Cage, în vârstă de 15 ani, rezultată în urma mariajului cu actrița Alice Kim.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter