Cum arată acum Nidia, fiica lui Horia Moculescu. Ce operații estetice are

Publicat pe

Cum arată acum Nidia Moculescu, fiica lui Horia Moculescu. Nidia Moculescu, fiica marelui compozitor Horia Moculescu, are 31 de ani și este într-o formă de zile mari. Nidia arată excelent și are și un corp de invidiat. De-a lungul timpului, aceasta a apelat și la medicul estetician, având câteva operații estetice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum arată acum Nidia Moculescu, fiica lui Horia Moculescu. Toată lumea îl știe pe Horia Moculescu, având în vedere că este un compozitor celebru. Însă, fiica lui, Nidia, a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor și nu a încercat niciodată să profite de numele pe care îl poartă și de notorietatea tatălui ei.

Cum arată acum Nidia, fiica lui Horia Moculescu. Ce operații estetice areCum arată acum Nidia, fiica lui Horia Moculescu. Ce operații estetice are

Totuși, Nidia a moștenit talentul de la Horia Moculescu. De-a lungul timpului, Nidia Moculescu s-a schimbat. Aceasta a optat pentru un alt stil vestimentar și și-a schimbat și look-ul. Pe de altă parte, fiica lui Horia Moculescu a apelat și la operațiile estetice, făcând o comparație între fotografiile vechi și noi de pe rețelele sociale.

Citește și: INNA dezvăluie secretul relației cu Deliric, după 8 luni împreună:„Sunt câteva ingrediente de bază'/ EXCLUSIV

Citește și: Livian și Bianca Comănici, împreună la Roata Norocului.Când au avut loc filmările

Citește și: Ce se întâmplă acum între George Burcea și Viviana Sposub.Actorul i-a făcut o declarație publică de dragoste

Citește și: Nicola, dată cu capul de geam, în autobuz:„Eram umflată. Am simțit că mi s-a zdruncinat creierul'

Cum arată Nidia Moculescu, fiica lui Horia Moculescu

Fiica lui Horia Moculescu este de o frumusețe răpitoare. Nimeni nu poate contesta că aceasta arată nemaipomenit la cei 31 de ani ai ei și pare cu câțiva ani mai tânără. Chiar dacă de-a lungul timpului a apelat și la medicul estetician, Nidia Moculescu nu și-a făcut schimbări majore și și-a păstrat naturalețea.

Având în vedere că fiica lui Horia Moculescu stă departe de lumina reflectoarelor, nu se cunosc foarte multe amănunte despre viața ei. În plus, Nidia nu a vorbit despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut, dar comparând fotografiile publicate pe rețelele sociale, se observă că fiica lui Horia Moculescu și-a pus acid hialuronic în buze, dar și-ar fi micșorat și nasul. În orice caz, schimbările nu sunt majore și doar îmbunătățesc astectul ei fizic, aceasta fiind la fel de naturală ca întotdeauna.

Ce relație au Nidia și Horia Moculescu

Nidia Moculescu este foarte apropiată de celebrul ei tată. În urmă cu câteva luni, aceasta mărturisea că ea nu îl vede pe Horia Moculescu ca pe marele compozitor, ci pur și simplu ca pe tatăl ei.

Tata e tata. Pentru mine nu e Horia Moculescu. Pentru mine e tata. Normal că îmi crește inima, când văd câtă lume îl admiră,. E ciudat să mi-l imaginez ca pe marele compozitor Horia Moculescu!

Locuim împreună, gătim împreună, am grijă de el, dar bucătarul este el, de departe! Mâncarea mea preferată, făcută de el, este pilaful', povestea Nidia, pentru Playtech.ro, acum câteva luni.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter