O mai ții minte pe Audrey Horne din Twin Peaks? Actrița Sherilyn Fenn e de nerecunoscut, la 55 de ani

Publicat pe

Interpretarea personajului Audrey Horne din Twin Peaks i-a adus faima actriței Sherilyn Fenn. Vedeta nu a intrat, totuși, într-un con de umbră, însă s-a schimbat destul de mult de-a lungul anilor. Iată cum arată la 55 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Actrița Sherilyn Fenn făcea furori în anii ’90 alături de Sheryl Lee și Lara Flynn Boyle în serialul-fenomen. Din păcate, trecerea anilor a lăsat semne vizibile pe chipul său, actrița fiind astăzi destul de schimbată. Doar culoarea ochilor săi, care constituie în continuare „un magnet”, mai amintește de celebrul personaj din Twin Peaks.

Vedeta nu mai este brunetă și a renunțat la părul lung. Și-a schimbat radical look-ul: s-a tuns scurt, s-a făcut blondă și pare cu totul altă persoană, iar imaginile cu actrița vorbesc de la sine!

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei:„A știut colega de rate ce să aleagă'/ EXCLUSIV

După succesul din Twin Peaks și-a mai făcut apariția într-o serie de producții, dintre care amintim Goliath, S.W.A.T., The Magicians, Confess, Shameless, Magic City, CSI.

Sherilyn Fenn are doi copii

În ceea ce privește viața personală, Sherilyn Fenn a fost căsătorită timp de trei ani cu muzicianul Toulouse Holliday. Au divorțat în 1997, iar în urma mariajului a rezultat un băiat, Myles Holliday, astăzi în vârstă de 26 de ani. Fiul i-a călcat pe urme, fiind actor.

Citește și: În sfârșit, și-a etalat burtica de gravidă!Primele imagini cu Gigi Hadid însărcinată

De 14 ani, vedeta este într-o altă relație, cu consultantul Dylan Stewart. Cei doi nu s-au căsătorit niciodată, însă lucrurile par să meargă excelent între ei. Împreună au un băiat, Christian Stewart, în vârstă de 13 ani.

Citește și: Gabriela Cristea a răbufnit, după ce a fost atacată, pe Instagram:„Mi-a spus că e păcat că Dumnezeu ne-a dat copii'

O mai ții minte pe Audrey Horne din Twin Peaks? Actrița Sherilyn Fenn e de nerecunoscut, la 55 de aniO mai ții minte pe Audrey Horne din Twin Peaks? Actrița Sherilyn Fenn e de nerecunoscut, la 55 de ani

Sursa foto: Instagram, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter