Solista Dolly Parton vrea să pozeze din nou în Playboy, de ziua ei. Cum arată la 75 de ani

Publicat pe

Dolly Parton își dorește ca de ziua ei, la 75 de ani, să apară din nou în Playboy… Iar asta deoarece faimoasa artistă de muzică country consideră că vârsta e doar un număr!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dolly Parton se apropie vertiginos de 75 de ani – artista îi va împlini în ianuarie -, dar este mai energică și mai plină de viață ca niciodată. Drept urmare, și-a propus ca de ziua ei să pozeze din nou în revista Playboy, chiar dacă au trecut multe decenii de atunci.

Citește și: Stefan Bănică Jr vorbește în premieră despre viața de familie: „Pandemia mi-a dăruit timp cu fiul meu, Alexandru”. Cum se înțelege Lavinia Pârva cu ceilalți doi copii ai artistului / EXCLUSIV

Dolly Parton: „Nu am de gând să mă retrag”

Dolly Parton nu lasă, așadar, vârsta să-i strice planurile de viitor, iar unul dintre cele mai îndrăznețe este reapariția în Playboy, revistă pentru care a pozat prima oară în anul 1978, pe când avea 32 de ani.

„Nu am de gând să mă retrag. am împlinit 74 de ani și am de gând să fiu din nou pe coperta revistei Playboy”, declara Dolly Parton pentru 60 Minutes Australia, weekendul trecut.

„Vedeți, am mai apărut în Playboy cu ani în urmă, și m-am gândit că ar fi foarte tare dacă ar accepta – nu știu dacă o vor face – și aș putea fi din nou pe copertă la 75 de ani”, a mărturisit Dolly Parton.

Solista Dolly Parton vrea să pozeze din nou în Playboy, de ziua ei. Cum arată la 75 de aniSolista Dolly Parton vrea să pozeze din nou în Playboy, de ziua ei. Cum arată la 75 de ani

Vârsta e doar un număr

Câștigătoarea Premiului Grammy are însă toate șansele să-și vadă visul împlinit, artista mărturisind că deja au avut loc discuții preliminare.

„Da, s-ar putea să o fac, dacă pot să o fac cu bun gust și vor și ei asta, va fi și un interviu frumos în revistă. Așa că da, am discutat despre asta”, a declarat Dolly Parton despre apariția în Playboy.

Faimoasa artistă de country a mărturisit că nu are de gând să se pensioneze curând, cu atât mai mult cu cât toate intervențiile estetice pe care le-a făcut o ajută să arate tânără, notază CNN.

„Partea bună în ceea ce mă privește este că am lookul meu special. Arăt așa ca un personaj de desen animat, iar desenele animate nu îmbătrânesc așa de mult”, a spus Dolly Parton cu umor.

Citește și: Metoda neobișnuită prin care actorul Dorel Vișan s-a vindecat de hepatită cronică virală, stadiu grav: „Virușii mi i-am imaginat ca pe nişte…”

Foto: Hepta, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter