Fiul lui Megan Fox, victima bullying-ului la școală, deoarece se îmbracă în rochii! Cum a reacționat actrița: "Dacă asta vrea, noi îl susținem"

Publicat pe

Fiul lui Megan Fox este foarte pasionat de… rochii, dar lucrurile devin cu adevărat neplăcute atunci când le poartă la școală! Din păcate, Noah a devenit ținta comentariilor răutăciose ale colegilor săi…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Noah, fiul cel mare al lui Megan Fox și Brian Austin Green, care a împlinit recent 7 ani, se confruntă de ceva vreme cu bullyingul la școală, din cauza preferințelor sale vestimentare diferite.

Megan Fox, criticată de fani

De asemenea, Megan Fox este adesea criticată pentru că îi permite fiului său să poarte rochii de prinţesă, şi nu doar o dată fanii i-au reproşat, pe reţelele de socializare, că distruge familia tradiţională.

„Am auzit de la unii oameni că nu sunt de acord că băiatul meu poartă rochii. Le spun că nu-mi pasă, are peste 4 ani și dacă vrea să poarte astea, atunci să le poarte. Cred că la 4-5 ani e momentul să se distreze. Nu dăunează nimănui faptul că poartă o rochie. Dacă asta vrea, noi îl susținem', a încercat Megan Fox să clarifice situaţia.

Citește și: Stefan Bănică Jr vorbește în premieră despre viața de familie: „Pandemia mi-a dăruit timp cu fiul meu, Alexandru”. Cum se înțelege Lavinia Pârva cu ceilalți doi copii ai artistului / EXCLUSIV

Fiul lui Megan Fox, tachinat de colegi fiindcă poartă rochițe

Problemele lui Noah, cel mai mare dintre cei 3 copii ai cuplului – care mai au foi fii, Bodhi (6) și Journey (4) – au început în momentul în care a mers la școală, deoarece colegilor săi nu li s-a părut firesc să vadă un băiețel îmbrăcat în rochițe de prințesă…

Anul trecut, actrița povestea pentru „The Talk” on Wednesday că fiul ei cel mare este interesat de modă și că îi place să poarte rochii uneori. Actrița a povestit că, tocmai din acest motiv, l-a mutat pe Noah la o școală din California cu vederi mai progresiste, însă chiar și acolo puștiul a întâmpinat probleme.

Fiul lui Megan Fox, victima bullying-ului la școală, deoarece se îmbracă în rochii! Cum a reacționat actrița: "Dacă asta  vrea, noi îl susținem"Fiul lui Megan Fox, victima bullying-ului la școală, deoarece se îmbracă în rochii! Cum a reacționat actrița: "Dacă asta  vrea, noi îl susținem"

„Băieții au râs de mine, dar nu îmi pasă, pentru că iubesc rochiile foarte mult”, mărturisea fiul lui Megan Fox.

„Și acum îi mai spun unii colegi că băieții nu poartă rochii sau băieții nu poartă roz”, povestea Megan, adăugând că, o vreme, Noah a încetat să mai poarte rochii la școală.

„Încerc să-l învăț să aibă încredere în el, indiferent ce-i spun alții, a mai adăugat actrița”.

Citește și: Metoda neobișnuită prin care actorul Dorel Vișan s-a vindecat de hepatită cronică virală, stadiu grav: „Virușii mi i-am imaginat ca pe nişte…”

„Nu-mi pasă, iubesc rochiile prea mult!”

În cele din urmă, fiul lui Megan Fox s-a decis să poarte din nou rochie la școală, după ce a fost încurajat de către mama lui. Actrița l-a învățat pe Noah cât de important este să fii încrezător în propria persoană și a fost convinsă că sfaturile ei i-au folosit lui Noah.

„Ei bine, toți băieții au râs de mine când am intrat în clasă, dar nu-mi pasă, iubesc rochiile atât de mult!”, i-a spus Noah mamei sale.

Foto: Profimedia

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter