O mai ții minte pe Charlotte din Sex and the City? Cum arată Kristin Davis la 55 de ani și cât de mult s-a schimbat în ultimele două decenii

Publicat pe

Au trecut mai bine de 20 de ani de când urmăream cu sufletul la gură serialul Sex and the City. Timpul nu pare să fi trecut peste Kristin Davis, căci nu s-a schimbat prea mult în ultimii ani. Iată cum arată la 55 de ani!

Kristin Davis ne-a cucerit în rolul Charlotte York, o tânără sensibilă, mereu în căutarea dragostei adevărate. Au trecut mai bine de 20 de ani de atunci, iar frumoasa actriță arată la fel de bine. Doar câteva riduri au început să-și facă apariția pe chipul său și între timp a început să poarte și ochelari de vedere, în rest vedeta afișează mereu un zâmbet cald.

Citește și:Cum arată actrița Kim Cattrall la 63 de ani.Motivul pentru care nu va mai juca niciodată rolul Samantha în Sex and the City'  

Kristin Davis este o persoană destul de discretă atunci când vine vorba despre viața personală, poate și din cauza dramei pe care a suferit-o în copilărie, după ce părinții au divorțat. A crescut cu un tată vitreg și alte trei surori vitrege.

Kristin Davis a înfiat doi copii

Actrița a decis să înfieze doi copii. Chiar dacă prima dată, în urmă cu 9 ani, a trecut printr-o serie de emoții, existând riscul ca părinții biologici să o vrea înapoi, în cele din urmă Gemma Rose a rămas alături de ea. Chiar și după acest episod, în urmă cu doi ani, a luat hotărârea de a mai înfia un copil, de data acesta un băiețel care a primit numele Winston.

„Nu știu de ce și nu știu cum, dar mi s-a părut o opțiune. Timpul trecea și nu mă gândeam cu adevărat la asta, lucram … La 38 de ani, când este deja puțin târziu, am simțit profund nevoia să fiu mamă”, i-a povestit ea Jadei Pinkett Smith într-un episod din Red Table Talk, conform womenshealthmag.com.

Citește și: Sarah Jessica Parker, dezvăluiri despre ,,Sex and the City”

Actrița a păstrat discreție pe durata procesului de adopție. În momentul în care a anunțat, toată lumea a remarcat că micuța a primit numele Rose, exact ca fetița ei din Totul despre sex. 'Nici măcar nu mi-am dat seama conștient de asta, deloc, deloc. Am considerat că Rose este un nume atât de frumos. Nu este ciudat? Cred că a rămas undeva în subconștient'.

În 2018 a decis să mai adopte un copilaș, întrucât Rose își dorea un frățior, iar micuța își ajută mult mama atunci când vine vorba despre îngrijirea și proteajarea acestuia.

Citește și: O mai ții minte pe Buffy, „spaima vampirilor”?Cum arată Sarah Michelle Gellar la 43 de ani, după ce a născut de două ori

Kristin Davis nu s-a căsătorit niciodată

Kristin Davis nu a fost niciodată căsătorită, dar această opțiune rămâne deschisă pentru ea: „Cu siguranță, mi-aș dori să am o altă relație romantică, dar nu știu cum să fac acest lucru în fiecare zi. Nu am timp! Trebuie să fie cineva atât de grozav, încât să-l aduc și să fie dispus să mă împartă cu copiii'.

Actrița nu se plânge de faptul că este mamă singură, ci se bucură de fiacare clipă petrecută alături de ei, în luxoasa casa pe care o deține. Îi place să se joace cu micuții și animalele de companie în curte sau în piscină.

O mai ții minte pe Charlotte din Sex and the City? Cum arată Kristin Davis la 55 de ani și cât de mult s-a schimbat în ultimele două deceniiO mai ții minte pe Charlotte din Sex and the City? Cum arată Kristin Davis la 55 de ani și cât de mult s-a schimbat în ultimele două decenii

Sursa foto: Instagram, Facebook, Hepta

Citește și: O mai ții minte pe Monica, din serialul Friends? Cât de mult au schimbat-o operațiile estetice pe Courtney Cox:”Să îmbătrâneşti nu este cel mai uşor lucru”

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă