Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre starea de sănătate după ce a fost la un pas de moarte: "Nu pot depune efort fizic. Trăiesc o viață..."

Publicat pe

Cătălin Botezatu a întâmpinat probleme serioase de sănătate, fiind operat de cancer. De asemenea, are și probleme cu inima, având nu mai puțin de cinci stenturi. Designerul nu se plânge totuși, încearcă să-și trăiască viața și să se ferească, în această perioadă, din calea coronavirusului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Creatorul de modă face parte dintre persoanele care au un risc crescut de infectare cu noul coronavirus, motiv pentru care a încercat să se ferească pe cât posibil în toată această perioadă. A fost mai responsabil, chiar anxios la început de pandemie, însă a respectat indicațiile autorităților și speră din suflet ca acest virus să se termine cât mai repede.

„Categoric, făcând parte dintre persoane cu risc crescut, situația m-a făcut să fiu foarte atent. La început am avut acea stare de anxietate, în care dezinfectam totul de mai multe ori. Apoi, în timp, m-am mai potolit, starea de panică a mai trecut, am respectat chestiile stricte, nu am dus totul la extrem. Am fost și sunt foarte responsabil.

Citește și: Alex Bodi a plecat în vacanță cu… fosta soție! Ce se întâmplă, de fapt, în relația cu Daria Radionova:„După atâtea luni de zile…'

Pe toată perioada stării de urgență am respectat indicațiile autorităților, am stat în casă. Te simți vizat și cred că orice om se poate simți astfel pentru că, indiferent cât de sănătos ai fi, poți contacta virusul și îl poți da mai departe. Sper ca lupta cu acest virus să se termine cât mai curând”, a spus Cătălin Botezatu pentru Click!.

Cătălin Botezatu: „Nu pot face sport”

În ceea ce privește restricțiile și indicațiile medicilor, Cătălin Botezatu a precizat că nu are multe interdicții, doar că nu poate face sport și are grijă să nu facă excese alimentare.

Citește și: Whats Up, în mijlocul unui nou scandal.Poliția a intervenit, după ce ar fi avut o altercație cu vecinii

„Nu, nu am restricții, nici măcar din punct de vedere alimentar. Mănânc fără să fac excese, dar nu am restricții. Trăiesc o viață normală, mai puțin cea legată de sport; nu pot depune efort fizic, prin urmare nu pot face sport”, a mai spus creatorul de modă.

Citește și: Smiley, primul interviu despre Gina Pistol, după patru ani de relație:„Ea mă încurajează să fac cum mă simt eu bine și cum am confort, așa că nu e nicio presiune din partea ei' / EXCLUSIV

Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre starea de sănătate după ce a fost la un pas de moarte: "Nu pot depune efort fizic. Trăiesc o viață..."Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre starea de sănătate după ce a fost la un pas de moarte: "Nu pot depune efort fizic. Trăiesc o viață..."

Sursa foto: Facebook

Citește și: Surpriză! Daria Radionova nu vrea să formeze o familie cu Alex Bodi. A spus-o chiar ea:„Sunt încă ărea tânără. Mă concentrez pe carieră'

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter