O mai ții minte pe Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu? Cum arată și cu ce se ocupă focoasa brunetă, la șapte ani de la divorțul de fotbalist

Publicat pe

La șapte ani de la divorțul de Adrian Mutu, Consuelo Matos și-a refăcut complet viața și duce un trai cât se poate de luxos în Republica Dominicană, unde locuiește alături de cele două fetițe ale sale. Chiar dacă nu mai e în lumina reflectoarelor, frumoasa brunetă, votată cândva drept cea mai sexy soție de fotbalist, se descurcă de minune, având o afacere de milioane de dolari.

Căsătorită din 2005 până în 2013 cu Adrian Mutu, Consuelo a ieșit total din lumina reflectoarelor după divorțul de fotbalistul cărUIa i-a dăruit două fetițe, Adriana și Maya. Bruneta, votată în 2009 drept cea mai frumoasă soție a unui jucător, și-a luat viața de la zero în Republica Dominicană.

Ce mai face Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu

Chiar dacă Mutu i-a oferit, fără îndoială, o viață luxoasă, Consuelo se descurcă de minune și pe cont propriu. În urmă cu trei ani și-a deschis o agenție imobiliară, ce se ocupă cu vânzarea de apartamente și case a căror valoare depășește de multe ori un milion de dolari. Acest lucru îi perminte brunetei să aibă un trai lipsit de griji alături de cele două fetițe ale sale.

După cum notează Prosport, Consuelo Matos nu s-a limitat cu activitățile doar la businessul pe care îl deține, orientându-se și către o pasiune mai veche: actoria. Fosta soție a lui Adrian Mutu face cursuri de film și are deja două pelicule la activ.

O mai ții minte pe Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu? Cum arată și cu ce se ocupă focoasa brunetă, la șapte ani de la divorțul de fotbalistO mai ții minte pe Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu? Cum arată și cu ce se ocupă focoasa brunetă, la șapte ani de la divorțul de fotbalist

Foto: arhiva VIVA!, Libertatea

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter