O mai ții minte pe știrista Magda Vasiliu? Locuiește în Italia, s-a despărțit de soț și este mamă singură: "Nu accept compromisul"

Publicat pe

Magda Vasiliu a trecut prin clipe teribile în urmă cu patru ani, când fiul ei a fost diagnosticat cu o formațiune malignă la piciorul drept. A renunțat la tot și s-a mutat în Italia pentru a se asigura că va face tot ce-i stă în putință pentru viața fiului ei. Viața fostei prezentatoare de la Prima Tv s-a schimbat radical, între timp. S-a despărțit de soțul ei și este mamă singură.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Magda Vasiliu a trecut prin coșmarul prin care nicio mamă nu și-ar dori să treacă. A aflat că fiul ei este bolnav, iar de atunci viața i s-a schimbat la 180 de grade. A făcut totul pentru sănătatea fiului ei, chiar dacă asta a presupus să părăsească România, alături de soțul ei, la vremea respectivă.

Locuiește în Italia de patru ani și recunoaște că viața este diferită acolo, însă liniștită. Îi lipsesc colegii și prietenii din România, dar și-a făcut și noi cunoștințe în Italia.

O mai ții minte pe știrista Magda Vasiliu? Locuiește în Italia, s-a despărțit de soț și este mamă singură: "Nu accept compromisul"O mai ții minte pe știrista Magda Vasiliu? Locuiește în Italia, s-a despărțit de soț și este mamă singură: "Nu accept compromisul"

Magda Vasiliu: „Au fost niște zile cumplite'

Magda Vasiliu încă își aduce aminte clipele teribile prin care a trecut după ce a primit diagnosticul crunt.

„Totul s-a schimbat practic în 5 zile. Pe 4 mai 2017 am ajuns la camera de gardă, la Marie Curie, pentru că pe Vlad îl durea foarte tare piciorul drept. În urma radiografiei și CT-ului medicii mi-au spus pe 5 mai că e vorba de o formațiune malignă. Cum la vremea respectivă aveam rude în Italia, am decis să plecăm urgent. Pe 9 mai aterizam la Roma, pe 10 eram deja internați. Am plecat de la Marie Curie direct la aeroport. Au fost niște zile cumplite', a spus Magda într-un interviu acordat Click!.

Citește și: Magda Vasiliu: Așa e în România… Apari la TV, ai relații, știi oameni… Atunci se rezolvă'

Citește și: Magda Vasiliu – „Am lucrat pana in luna a noua de sarcina”

Citește și: Michele Morrone, actorul din 365 Days, asaltat de 30 de admiratoare la hotel:„Am crezut că sparg ușa, am sunat la…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Ioana Tufaru despre al doilea copil:„Nu pot fi o mamă în cârje'

Magda Vasiliu: „Există risc de recidivă'

Fosta prezentatoare susține că fiul ei este bine în aceste momente, cu toate că există risc de recidivă și trebuie să meargă la controale destul de des. În plus, Magda a trecut prin emoții greu de exprimat în momentul în care fiul ei și-a fracturat același picior, după ce a căzut cu bicicleta.

Vlad este bine acum. Face controale foarte des, pentru că există încă un risc de recidivă. Așa că este ținut sub observație. Iar acum 3 săptămâni, când a căzut cu bicicleta, teama mea cea mai mare a fost că fractura suferită ar avea legătură cu boala inițială. Din fericire, nu a fost așa.

Nu poți spune despre un fost bolnav de cancer că e în afara oricărui pericol. Toată viața va trebui să fie foarte atent, să facă analize regulat, teste specifice. Acum pare bine. Și sper să rămână așa', a mai spus Magda.

Magda Vasiliu: „Am învățat să trăiesc de la un control la altul'

Magda Vasiliu a mai spus pentru sursa citată că Vlad va trebui să fie supus unei intervenții de schimbare a protezei, dat fiind că este în creștere. Momentan nu știe când va avea loc, medicii vor decide când vor considera de cuviință.

Fosta prezentatoarea a spus și cu ce se ocupă în prezent, cu toate că nu își permite un job full-time, dat fiind că fiul ei încă are nevoie de sprijin.

„Orice mamă cred că ar renunța la orice pentru a-și face bine copilul. Nu se poate pune în balanță nimic. Așa că am renunțat fără să mă gândesc de două ori. Acum am început să lucrez la un proiect care implică tot ceea ce înseamnă cosmetică bio. Dar sunt încă la început. Nu-mi pot permite încă un job, pentru că, evident, Vlad are încă nevoie de sprijin permanent.

Am renunțat să-mi fac planuri de viitor. Vlad face controale dese și am învățat să trăiesc de la un control la altul, sperând să fie bine de fiecare dată… nu îmi fac planuri. Mă bucur că e cu mine, că e bine și că putem să ne bucurăm unul de celălalt'. 

Magda Vasiliu, despre motivul pentru care s-a despărțit de soț

Magda Vasiliu s-a despărțit de soțul ei, din cauza faptului că nu a acceptat să facă niciun compromis.

„Tocmai că nu am făcut compromisuri. Probabil ăsta e motivul pentru care acum sunt singură. Nu accept compromisul, mai ales în ceea ce privește viața personală. Pentru că nimeni nu trăiește de două ori', a mai spus fosta prezentatoare.

Fosta știristă a continuat declarațiile pe acest subiect la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV: În momentul de față sunt o femeie singură, dar nu văd ceva senzațional în asta. La fel ca oricare alt om, nu te poți înțelege cu cineva, vine un moment când țelurile se schimbă și, probabil, când treci prin atît de multe lucruri prin care am trecut noi, se întâmplă asta. Am decis de comun acord să mergem amândoi pe drumul nostru. Este o decizie luată cu maturitate pentru că nici eu, nici fostul soț nu mai avem 20 de ani.', a dezvăluit Magda Vasiliu, ieri.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter