Oana Roman, după divorțul de Marius Elisei: "Nu a existat nici un partaj". Cum a reacționat Mioara Roman

Publicat pe

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar și au stabilit că vor avea custodie comună. Cei doi nu și-au aruncat cuvinte grele și au încercat să încheie relația într-un mod amiabil. Vedeta a lămurit acum că nu a fost vorba despre niciun partaj între cei doi și a subliniat că fostul ei soț va fi prezent la ziua de naștere a fiicei lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei par să fi rămas în relații foarte bune după divorț. Nu ar exista tensiuni între ei de dragul fiicei lor, iar vedeta a subliniat că vor fi împreună în cele mai importante momente din viața fiicei lor.

Oana Roman, după divorțul de Marius Elisei: "Nu a existat nici un partaj". Cum a reacționat Mioara RomanOana Roman, după divorțul de Marius Elisei: "Nu a existat nici un partaj". Cum a reacționat Mioara Roman

Oana Roman și Marius Elisei, împreună de ziua fiicei lor

Isabela urmează să împlinească în weekend 7 ani, iar Marius Elisei va fi prezent la eveniment, pentru a o sărbători cum se cuvine.

'Duminică, Isabela împlinește șapte ani și vom fi împreună la ziua ei. O vom serba sâmbătă. Vom fi împreună cu foarte puțini prieteni, e pandemie, trebuie să respectăm restricțiile', a spus Oana Roman Showbiz Report.

Citește și: Marius Elisei, despre divorțul de Oana Roman:”Fetița știe că suntem certați, nu divorțați”. Ce se întâmplă cu afacerea cuplului

Citește și: Ce gest a făcut Marius Elisei pentru Oana Roman, deși au divorțat.În ce relații au rămas cei doi

Citește și: Viviana Sposub, detalii intime din relația cu George Burcea:„Dragoste dimineața, la amiază și seara'

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să apeleze la un psiholog pentru fiica cea mică:„Nu știm ce să mai facem'

Oana Roman: „Am dat o lecție de comunicare'

Fiica lui Petre Roman nu s-a ferit să vorbească despre divorțul de Marius Elisei. A recunoscut că nu i-a fost deloc ușor și a fost destul de dificil să reușească să treacă peste toate conflictele în care au fost implicați după producerea rupturii în relație.

Practic acum a fost doar o semnătură, o formalitate care trebuia făcută. Eu nu am vrut să dau detalii despre divorț, să vina lumea să stea cu microfoanele pe la uși. Eu am hotărât să facem filmulețul. Eu mi-am dorit să fim un exemplu. La început a fost cu ceartă, scandal, a fost nasol. Am avut multe discuții ca să ajungem în punctul acesta. Dar am demostrat că se poate. Eu am dat o lecție de comunicare, să arăți că poți să divorțezi și fără scandal, fără certuri cu paparazzi după tine, făcând circ, a mai transmis Oana Roman.

Oana Roman: „Isabela e liberă să-și aleagă când stă cu mine sau cu el'

De asemenea, Oana Roman a lămurit că nu a fost vorba despre partaj și nu a vrut să ofere detalii cu privire la pensia alimentară solicitată fostului partener după divorț.

Nu a existat nici un partaj, doar despre custodia copilului s-a discutat, care e comună. Isabela e liberă să-și aleagă când stă cu mine sau cu el. Nu s-a pus problema câți bani dau eu sau cât dă el. Nu vreau să intru în astfel de amănunte', a mai spus ea.

Oana Roman: „Mama se comportă ca și când divorțul nu ar exista'

De asemenea, Oana s-a arătat îngrijorată și pentru starea de sănătate a mamei sale, care se comportă ca și cum nu s-ar fi produs divorțul.

Toată lumea îmi spune: lasă, că ești puternică! Mi-aș dori să fie acum în jurul meu oameni mai puternici ca mine. Mama, paradoxal, este într-un silenzio stampa total. Se comportă ca și când divorțul nu ar exista. Am întrebat-o: mă, dar tu înțelegi ce se întâmplă? Nu a zis nimic. Tata e mega introvertit, lui îi e foarte greu să gestioneze situații de genul ăsta. Așa e el. Eu am dezvoltat un acut sentiment al abandonului după ce am pățit cu tata când eram mică. Am fost la psiholog, dar nu mi-a trecut', a mai spus Oana Roman.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter