Oana Zăvoranu i-a împăcat pe Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, după ultimul scandal? Filmările spun tot!

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost protagoniștii unor imagini aproape de necrezut săptămâna trecută. Între timp, nu doar că și-au mai acordat o șansă, dar au plecat și împreună în vacanță și se pare că ultima împăcare i s-ar datora Oanei Zăvoranu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Imagini cu Bianca Drăgușanu bătută și abia ținându-se pe picioare, pe de o parte, pasiune și dragoste, cum ar spune cuplul, pe de altă parte! Telenovela nu pare nici pe departe aproape de final, mai ales că acum cei doi s-au relaxat pe melaguri străine, într-o vacanță în Turcia.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, surprinși împreună la câteva ore după ce vedeta a fost bătută!Cum se comportă cuplul

Ultima mare împăcare, însă, a luat pe toată lumea prin surprindere având în vedere fotografiile care au stârnit un val de controverse și o multitudine de speculații, cu privire la ceea ce s-a întâmplat, de fapt. Bianca Drăgușanu promisese că va face dezvăluiri cu privire la cum arată o „femeie iubită”, subliniind că își va da toate măștile jos, însă, între timp s-a răzgândit, ținându-și fanii pe jar.

Citește și: Ce face și cum arată Bianca Drăgușanu, la o zi după ce a fost bătută de Alex Bodi.Cum a fost filmată când credea că nu o vede nimeni

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, întâlnire de gradul zero cu Oana Zăvoranu

Noi detalii ies la iveală privind ultima împăcare dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și se pare că un rol foarte important l-ar fi jucat nimeni alta decât Oana Zăvoranu. Ce i-a dat de gol? Cei trei su fost surprinși de paparazzi Spynews, în compania altor prieteni.

Citește și: Cum a reacționat Victor Slav, după ce a aflat că Bianca Drăgușanu a fost bătută.I-a luat copilul, imediat

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut întâlnirea de gradul zero cu Oana Zăvoranu într-un restaurant de fițe din Capitală. Blondina a primit atentă sfaturi de la Oana, care a acumulat destulă experiență de-a lungul anilor.

Oana Zăvoranu i-a împăcat pe Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, după ultimul scandal? Filmările spun tot!Oana Zăvoranu i-a împăcat pe Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, după ultimul scandal? Filmările spun tot!

La întâlnirea cu Oana Zăvoranu și alți prieteni au fost și copiii, iar în perioada în care Bianca Drăgușanu a vorbit la telefon, Alex Bodi a stat cu ochii pe cei mici. De altfel, afaceristul i-ar fi promis lui Victor Slav, tatăl Sofiei, că va avea grijă de micuță și va evita certurile cu Bianca în fața fetiței.

Citește și: Bianca Drăgușanu a cerut ordin de restricție, după ce a fost bătută de Alex Bodi. Afaceristul și-a tăiat venele în fața vedetei:'A recurs la acest gest ca eu să-l iert'

După câteva ore petrecute împreună, Oana Zăvoranu și-a luat la revedere cu îmbrățișări de la cuplu, care până la urmă au revenit la sentimente mai bune și au decis să rămână împreună.

Sursa foto: Facebook, Spynews

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter