Obiceiuri culinare bizare ale Reginei Elisabeta. Cum mănâncă banana și ce presupune regula "fără amidon"

Publicat pe

Atunci când vine vorba despre mâncare, Regina Elisabeta a dezvoltat de-a lungul timpului câteva obiceiuri ciudate, împărtășite de Darren McGrady, fostul chef personal al Suveranei britanice. Iată câteva dintre acestea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Chef Darren McGrady, nu a fost doar bucătarul familie Regale Britanice, ci a gătit și pentru șefi de stat pentru George Bush sau Bill Clinton. Totuși, cel mai mult timp l-a petrecut la Casa Regală, iar pe parcursul celor 15 ani petrecuți alături de Majestatea Sa a observat mai multe obiceiuri cel puțin bizare ale Suveranei.

Bucătarul povestește într-una dintre cărțile sale, Eating Royally', că Regina Elisabeta avea un stil aparte de a consuma o banană: tăia prima dată capetele, apoi felia coaja pe lungime pentru a lua ușor coaja, iar la final consuma fructul cu furculița și cuțitul.

Citește și: De ce l-a evitat Regina Elisabeta a II-a pe Nicolae Ceaușescu, în timpul vizitei la Buckingham.Regina Angliei s-a ascuns într-un… tufiș!

Regina evită alimentele cu amidon, mai ales la cină

Chiar dacă bananele se numără printre alimentele sale favorite, în general, Regina evită să consume alimente cu amidon. Mai mult, se ghida după regula „fără amidon': adică nu mânca cartofi, orez sau paste la cină.

Regina Elisabeta preferă, în mare parte a timpului, să opteze pentru mese simple și ușoare, pe bază de pește sau legume la grătar.

Un alt obicei culinar ciudat pe care bucătarul l-a menționat ar fi că Regina obișnuia să dea la o parte crusta feliilor de sandviş. Oricât de surprinzător ar suna, da, și Majestății Sale îi place sandvișul, preferându-l pe cel cu ton şi castravete. , notează clickpentrufemei.ro.

Citește și: Ce rol vor avea Kate Middleton și Prințul William în perioada crizei produse de coronavirus.Regina Elisabeta a II-a își pregătește nepotul să-i ia locul!

Obiceiuri culinare bizare ale Reginei Elisabeta. Cum mănâncă banana și ce presupune regula "fără amidon"Obiceiuri culinare bizare ale Reginei Elisabeta. Cum mănâncă banana și ce presupune regula "fără amidon"

Sursa foto: Hepta

Citește și: Cum o alintă familia pe Regina Elisabeta a II-a.Suverana Marii Britanii a primit adorabila poreclă în copilărie

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter