Ce produs folosește Ozana Barabancea pentru îngrijirea tenului. Costă doar 3 lei

Publicat pe

Ozana Barabancea și-a dorit foarte mult să slăbească, ceea ce a și reușit. În 2017, a luat decizia de a-și micșora stomacul și de atunci viața ei s-a schimbat. Pe lângă grija pe care i-o poartă corpului ei, Ozana Barabancea nu-și neglijează tenul, iar metoda pe care o folosește este una extrem de ieftină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ozana Barabancea are un regim alimentar strict și a făcut eforturi mari pentru a-și schimba nu doar înfățișarea, dar și stilul de viață.  Pe lângă faptul că are grijă să își mențină greutatea, jurata de la Te cunosc de undeva nu își neglijează tenul, care, trebuie să recunoaștem, arată incredibil având în vedere că Ozana are 52 de ani.

Ozana Barabancea preferă masajul facial pe lângă produsele obișnuite de îngrijirea tenului. Nu o să vă vină să credeți, dar jurata de la Te cunosc de undeva folosește una dintre cele mai ieftine metode de îngrijire a tenului: masajul cu mălai.

Ce produs folosește Ozana Barabancea pentru îngrijirea tenului. Costă doar 3 leiCe produs folosește Ozana Barabancea pentru îngrijirea tenului. Costă doar 3 lei

Produsele pentru ten sunt cele obişnuite, dar ador masajul facial. Îmi fac masaj singură, cu mălai, pe tenul ud, de la 18 ani', a dezvăluit Ozana Barabancea, pentru csid.ro.

Masajul cu mălai pe care Ozana îl folosește este o metodă clasică și eficientă de exfoliere și întreținere a tenului, folosită de femei cu mult timp înainte de a apărea varianta de scrub facial cu zaț de cafea, potrivit unica.ro.

Ozana Bacabancea a slăbit 40 de kilograme

Până acum, Ozana Barabancea a slăbit în jur de 40 de kilograme și se simte extraordinar în pielea ei. Jurata de la Te cunosc de undeva spune că a slăbit mult și că un maxim de kilograme pe care l-a avut a fost de 128.

Citește și: Cum arăta Ozana Barabancea, jurata de la Te cunosc de Undeva, la 24 de ani.Se îmbrăca sexy

Citește și: Cum arată Ozana Barabancea, 100% naturală, fără machiaj și fără să-și editeze pozele.A fost supranumită „regina filtrelor”!

Citește și: Detalii în premieră despre bărbatul care a bătut-o pe Laurette:„S-au întâlnit și cu o seară în urmă'

Citește și: Parinții lui Jador au plâns la TV după ce și-au văzut fiul accidentat la Survivor:'Am închis ochii'

Am slăbit peste 40 de kilograme. M-am cântărit și am 73,2 kg, iar pe masa de operație am avut 114. N-am spus nimănui, dar maximum de kilograme am avut 128. Acum mă simt bine, dar atât de mult contează sportul, cum n-aș fi crezut vreodată. Mi-am dat seama că încă mă simt grasă și trebuie să îmi scot din cap senzația asta de om gras. Cobor greu, urc greu scările, încă am senzașia de greutate pentru că psihic nu m-am echilibrat', a povestit în urmă cu ceva timp artista.

Ozana Barabancea ține un regim alimentar strict

Ozana Barabancea urmează un regim alimentar strict pentru a-și menține greutatea. Aceasta respectă recomandările medicilor nutriționiști.

„Totul ţine de psihic. Trebuie să îţi pese de ce mănânci, trebuie să îţi pese de tine. Trebuie să mănânc puţin, încet, sunt alimentele pe care corpul meu le respinge. Mănânc maxim 100 de grame pe masă. Operația m-a obligat să fac sport. Acum mănânc dulce doar după ce mănânc carne. Mănânc doar jumătate de bomboană', povestea Ozana Barabancea, în urmă cu trei ani.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter