Petrecere în familia Andreei Esca: Alexia Eram a împlinit 20 de ani! Primele imagini de la aniversare

Publicat pe

În weekend, Andreea Esca a împlinit 48 de ani, iar două zile mai târziu, fiica ei, Alexia își sărbătorește ziua de naștere! Iată imagini de la petrecerea cu tematică tropicală!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alexia Eram a împlinit 20 de ani, iar cu această ocazie a organizat o petrecere, ce a avut o tematică tropicală! Fiica Andreei Esca și a lui Alexandre Eram a petrecut în compania familie, prietenilor și, binînțeles în compania iubitului ei, Mario Fresh.

La mulți ani, suflet frumos!❤️ Te iubesc mult!!!„, i-a transmis solistul partenerei sale.

Citește și: Trecutul neștiut al Annei Lesko. A venit la 16 ani din Republica Moldova și a fost dansatoare:„Inițial, în trupă, eu coseam costumele pentru fete'/ EXCLUSIV

Alexia a purtat o rochie vaporoasă și a făcut furori la ziua sa de naștere. De la petrecere nu a lipsit nici tatăl ei, Alexandre Eram și bineînțeles, nici fratele ei, Aris, semn că toți membrii familiei se simt bine acum.

Citește și: Șoc în showbiz-ul din India.Iulia Vântur a aflat că Salman Khan are o soție și doi copii, care trăiesc în Dubai

Andreea Esca a împlinit 48 de ani

În weekend, a fost și ziua prezentatoare de știri, care a împlinit 48 de ani! Vedeta nu a făcut o petrecere separată, ci a participat la botezul fiicei Danei Rogoz.

Citește și: Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities, ceartă la cuțite:„Mai așteaptă tu mult și bine, că o să te ia…'

„Bilanț aniversar: un an greu, complicat, ciudat! Dar pentru că astăzi un prieten mi-a zis că dacă nici eu nu mai zâmbesc, atunci chiar e rău, am decis sa fiu fericită în continuare, să văd partea plină a paharului, să privesc totul cu umor… și să danseZ. La botezul Liei, cea mai frumoasă papușa vie a carei mamă este Dana Rogoz. Vă mulțumesc!”, a transmis Andreea Esca.

Petrecere în familia Andreei Esca: Alexia Eram a împlinit 20 de ani! Primele imagini de la aniversarePetrecere în familia Andreei Esca: Alexia Eram a împlinit 20 de ani! Primele imagini de la aniversare

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter