Primarul din Sângeorz-Băi, care s-a filmat în timp ce își umilea fiica, condamnat la închisoare cu suspendare! Ce se întâmplă cu mandatul său

Publicat pe

Primarul din Sângeorz-Băi, care a fost filmat în timp își umilește fiica în vârstă de 14 ani dezbrăcată, pusă să stea în genunchi, a fost condamnat definitiv la închisoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz-Băi, și-a obligat fiica să stea dezbrăcată, în genunchi, și cu mâinile deasupra capului, drept pedeapsă. Fetița a fost pus, în această poziție, să repete mai multe propoziții pe care tatăl ei i le spunea.

„Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata', „O să fac exerciții și o să învăț', „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun' sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta', sunt câteva dintre propozițiile pe care bărbatul o pune pe fetiță să le repete.

Citește și: Reacția lui Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz-Băi, după ce a fost filmat în timp își umilește fiica dezbrăcată, pusă să stea în genunchi

Primarul nu a fost impresionat nici de lacrimile și suspinele fiicei sale, continuând să îi repete ce trebuie să spună ca o formă de pedeapsă.

Pedeapsa primită de primarul din Sângeorz-Băi

Cazul a stârnit o serie de controverse, însă Traian Ogâgău a câștigat un nou mandat de primar la alegerile locale. Edilul și-a aflat sentința astăzi, într-un dosar deschis în urmă cu 4 ani.

În 2016, primarul a fost oprit de un echipaj de poliție, iar când agenții i-au cerut să sufle în etilotest, el a refuzat. De asemenea, nu acceptat să i se prevaleze probe biologice, potrivit Bistrițeanul.

Citește și: O nouă înregistrare șocantă cu primarul din Sîngeorz-Băi, care își umilea fetița.„Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap'

Autoritățile ar fi fost anunțate că Traian Ogâgău s-ar fi urcat băut la volan, însă edilul a susținut că totul este „o făcătură'.

În 2018 a fost trimis în judecată, iar în vară și-a aflat sentința: primarul a primit un an de închisoare cu suspendare, trebuie să urmeze un curs de legislație rutieră și să facp 80 de zile de muncă în folosul comunității.

Ce se întâmplă cu mandatul primarului din Sângeorz-Băi

Precum era de așteptat, primarul a făcut apel, însă Curtea de Apel Cluj l-a respins: „Soluția pe scurt: În baza art. 421 pct. 1 lit. b din Codul de procedură penală respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul O. T. împotriva sentinţei penale nr. 95/09.07.2020 a Judecătoriei Năsăud. În temeiul art. 275 alin. 2 Codul de procedură penală obligă apelantul inculpat la plata sumei de 500 lei reprezentând cheltuieli judiciare ocazionate de soluţionarea apelului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 12.10.2020', se arată în minuta Curții de Apel Cluj.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Mihai Sturzu, după ce a renunțat la trupa Hi-Q și la politică, și a devenit pilot:„Eu mi-am petrecut copilăria în comunism și…'/ EXCLUSIV

Primarul din Sângeorz-Băi, care s-a filmat în timp ce își umilea fiica, condamnat la închisoare cu suspendare! Ce se întâmplă cu mandatul săuPrimarul din Sângeorz-Băi, care s-a filmat în timp ce își umilea fiica, condamnat la închisoare cu suspendare! Ce se întâmplă cu mandatul său

În ceea ce privește riscul de a-și pierde mandatul, legea spune că mandatul de primar încetează în urma condamnării definitive, indiferent de modalitatea de executare.

„Calitatea de primar și, respectiv, de președinte al consiliului județean încetează, de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului în următoarele cazuri: (…)

Citește și: Lidia Buble și Costin Gheorghe, atingeri suspecte și fotografii cu ei doi împreună au ieșit acum la iveală. Prima reacție a fotbalistului:'Am niște principii…'

e) condamnarea, prin hotărâre judecătorească rămasă definitiva, la o pedeapsa privativă de libertate'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter