Radu Ștefan Bănică, despre participarea la Te cunosc de undeva: "Tata mi-a zis să tratez totul cu seriozitate"/ INTERVIU

Publicat pe

Radu Ștefan Bănică îi calcă pe urme tatălui și a demonstrat cât este de talentat. Se numără printre finaliștii sezonului 16 Te cunosc de undeva și ne-a vorbit despre participarea sa în cadrul show-ului. A avut transformări de-a dreptul speculoase și a făcut performanță!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Radu, tu ai început cu dreptul competiția „Te cunosc de undeva!, deși nu ai avut un personaj tocmai ușor de interpretat. Ai câștigat prima gală și ai cucerit nu doar juriul, ci și publicul. Cum a fost începutul pentru tine?

A fost o provocare imensă să interpretez un astfel de personaj complex, cum e Lady Gaga, cu atât mai mult cu cât a fost pentru prima oară când am apărut cântând și dansând în fața camerelor și a telespectatorilor. Cu siguranță, câștigarea acestei gale m-a motivat și mi-a dat mai multă încredere în mine însumi. Am interpretat o varietate mare de personaje, iar unele dintre ele chiar m-au pus la încercare.

Radu Ștefan Bănică, despre participarea la Te cunosc de undeva: "Tata mi-a zis să tratez totul cu seriozitate"/ INTERVIURadu Ștefan Bănică, despre participarea la Te cunosc de undeva: "Tata mi-a zis să tratez totul cu seriozitate"/ INTERVIU

Radu Ștefan Bănică: „M-am consultat cu tata'

Cât de ușor/greu ai acceptat provocarea de a participa la acest show? Te-ai consultat cu tatăl tău? Cum ai luat decizia de a spune da?

Am primit această propunere cu mult entuziasm, am luat-o ca pe o provocare și ca pe un antrenament în completarea cursurilor mele de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale din București, unde sunt student în anul I. Da, m-am consultat cu tata și mi-a spus să tratez totul cu seriozitate, să am măsură, dar să mă și distrez.

Citește și: Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin:”Merg la ea în vizită pentru…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Radu Ștefan Bănică să participe la Te Cunosc de Undeva:”Abia terminasem Bac-ul și…”

Citește și: Pavel Bartoș, adevărul despre momentele grele din căsnicie:„A fost o perioadă în care mă și mir cum am rezistat'/ EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Walter Zenga se căsătorește!Cine este iubita lui Nicolo

Am văzut deja cât ești de talentat și nu ai întâmpinat greutăți nici la capitolul actorie, nici la cântat. De ce ți-a fost teamă, totuși, în această competiție? De vreun personaj anume poate…

La început, am avut niște temeri în legătură cu prestațiile mele, dar, până
la urmă, mi-am dat seama că e important să mă relaxez, să privesc cu o anumită luciditate personajele pe care le am de interpretat și să-mi facă
plăcere toate aceste momente pe care le am de filmat.

Radu Ștefan Bănică: „Mi-am făcut prieteni noi la Te cunosc de undeva'

Cum te-ai înțeles cu colegii tăi din acest sezon? Pe care dintre ei îi cunoșteai de dinainte? De cine te-ai apropiat cel mai tare?

Mi-am făcut noi prieteni la „Te cunosc de undeva!, în echipă e o atmosferă foarte frumoasă de câte ori ne întâlnim, ne distrăm bine împreună. Până la startul filmărilor, o cunoșteam doar pe Emilia Popescu, încă de când eram foarte mic. Emilia este un sprijin pentru mine, în emisiune și în culise. Și nu pot decât să mă bucur că am participat împreună la acest proiect de televiziune.

Ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi? Dă-ne câteva detalii
din culise: cum e atmosfera, cum sunt jurații?

Dintre membrii juriului, cele mai multe interacțiuni în spatele camerelor de luat vederi, în sesiunile de pregătire a show-urilor, le am cu Ozana Barabancea și Cristi Iacob, niște oameni minunați, care cred în mine, chiar și atunci când eu nu mai cred.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter