Cine este soția lui Romică Țociu, de la Te cunosc de undeva! Nicoleta a avut cancer

Publicat pe

Nicoleta, soția lui Romică Țociu, carismaticul concurent de la Te cunosc de undeva! s-a luptat timp de patru ani cu cancerul. Nu numai că a reușit să învingă teribila boală, dar și-a schimbat și viața. Iată ce profesie are acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Romică Țociu, unul dintre cei mai simpatici concurenți de la Te Cunosc de undeva!, spre deosebire de partenerul său de viață, este o prezență discretă, de-a lungul anilor aceasta stând departe de lumina reflectoarelor. Probabil că acesta este și motivul pentru care cei doi au o căsnicie atât de longevivă – Nicoleta și Romică Țociu sunt împreună de 28 de ani, au o căsnicie fericită și doi copii reușiți, Cătălin (25) și Daria (18).

Din nefericire, viața nu i-a scutit de momente dificile, în urmă cu ceva timp Nicoleta trecând prin clipe de coșmar, din cauza cancerului la sân.

Cine este soția lui Romică Țociu, de la Te cunosc de undeva! Nicoleta a avut cancerCine este soția lui Romică Țociu, de la Te cunosc de undeva! Nicoleta a avut cancer

Soția lui Romică Țociu, diagnostic tulburător

Nicoleta a aflat că suferea de cancer la sân în urma unui control de rutină, iar vestea i-a dat viața peste cap. Soția lui Romică Țociu s-a luptat timp de patru ani cu boala și a avut nevoie de sprijinul întregii familii. Nicoleta a fost operată la Spitalul Fundeni și a reușit să învingă teribila maladie.

„Când am aflat, am mers foarte mult pe jos, cred că vreo şapte-opt staţii de tramvai. În mintea mea era ce o să spun acasă, nu ştiam dacă vor înţelege exact, ce o să facem.

Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea. În rest, orice poate fi depăşit. Nu mi-a fost frică. Cel mai tare mi-a fost teamă de reacţia copiilor, a lui Romică şi a părinţilor mei', a mărturisit Nicoleta, la o emisiune tv.

Din fericire, terapia a avut succes, iar acum cei doi soți se bucură de familia lor, cu atât mai mult cu cât fiul lor Cătălin i-a făcut bunici pentru a doua oară anul acesta, pe 15 februarie.

Citește și: Cum au depășit Simona Pătruleasa și soțul ei cel mai greu moment din căsnicie: „Mulți au ajuns să divorțeze din acest motiv”/ EXCLUSIV

Citește și: Scandal între Marina Almășan și Leonard Miron. Reacția prezentatoarei după ce a fost acuzată că „s-a căsătorit cu oricine a avut influenţă”

Citește și: Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, se căsătorește. Cine e viitoarea lui soție

Citește și: Cum a slăbit Monica Pop 30 de kilograme cu o dietă minune: „9 zile nu am mâncat nimic'

Cu ce se ocupă acum Nicoleta

După ce a depășit cu bine boala, soția lui Romică Țociu și-a schimbat și profesia – a devenit terapeut, iar acum zeci de persoane cu probleme de sănătate găsesc alinare la ea. Cea care a povestit pentru prima oară despre noua profesie a Nicoletei a fost Adriana Bahmuțeanu, pe cele două legându-le o frumoasă prietenie.

„Draga mea prietenă Nicoleta Ţociu a devenit terapeut, un procedeu de atingere uşoară, un masaj al celor 32 de puncte specifice, care se găsesc în zona capului, care sunt ca nişte benzi de energie (…).

Astfel, se permite eliminarea blocajelor, fricilor, a energiilor negative! (…) Felicitări, Nico, îţi doresc mult succes în noua ta misiune, aceea de a ajuta oamenii aflaţi în suferinţă!', a scris Adriana cu un an în urmă pe contul său de socializare.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter