Ce face Raluca Pascu, imediat după anunțul divorțului: a fost fotografiată în timp ce se mută. Fosta soție a lui Pepe e consolată de prieteni

Publicat pe

Vestea că Pepe și Raluca Pascu divorțează a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că cei doi păreau a fi de nedespărțit. Artistul a anunțat că nu mai locuiește împreună cu soția lui, dar iată cum a fost surprinsă bruneta când s-a lăsat seara. Raluca Pascu a fost fotografiată în timp ce se mută.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pepe și Raluca Pascu au decis să o ia pe drumuri diferite, după 8 ani de căsnicie. Artistul a anunțat că nu mai locuiește de două săptămâni alături de soția lui și că s-a mutat. Seara trecută, Raluca Pascu a fost surprinsă de Paparazzii Spynews în timp ce se muta. Bruneta a mers acasă la părinții ei, de unde a luat niște saci, cel mai probabil cu haine, ba chiar s-a și schimbat de ținuta cu care venise. Raluca Pascu era însoțită de una dintre fetițele sale.

După ce a plecat din la părinții săi, Raluca a mers să se întâlnească cu o prietenă. Blonda respectivă a ajutat-o pe încă soția lui Pepe să care sacii cu care venise. Pepe și Raluca Pascu preferă să fie discreți în ceea ce privește divorțul lor și nu vorbesc prea multe despre acest subiect. Deși nu mai formează un cuplu, cei doi continuă să formeze o familie de dragul fetițelor lor. Artistul a fost surprins recent în timp ce-și lua fetițele de la grădiniță, după ce Raluca le dusese dimineața.

Ce face Raluca Pascu, imediat după anunțul divorțului: a fost fotografiată în timp ce se mută. Fosta soție a lui Pepe e consolată de prieteniCe face Raluca Pascu, imediat după anunțul divorțului: a fost fotografiată în timp ce se mută. Fosta soție a lui Pepe e consolată de prieteni

Pepe a anunțat divorțul de Raluca Pascu

După spusele artistului, el și Raluca ar fi încercat să-ți rezolve problemele de cuplu, însă nu a mers, așadar soția lui a decis să pună capăt căsniciei, în pofida faptului că Pepe nu consideră că ar fi motive majore de divorț.

'Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca'a mărturisit Pepe pe canalul său de YouTube.

Citește și: Pepe și-a înșelat soția? Raluca Pascu a răbufnit: „Aia este acum. Când te înhami într-o situație, ca să fie bine…”

Citește și: Cum a reacționat familia lui Pepe când a aflat despre divorțul de Raluca: „Am pus capul în pământ. E vorba despre doi copilași'

Citește și: Oana Zăvoranu, primele declarații despre divorțul dintre Pepe și Raluca: 'S-a detonat bomba'

Citește și: Când au început problemele între Pepe și Raluca și ce a dus la divorț: „De mai bine de două-trei luni…”

FOTO: Facebook, Spynews

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter