Pepe și-a înșelat soția? Raluca Pascu a răbufnit: "Aia este acum. Când te înhami într-o situație, ca să fie bine…"

Publicat pe

Pepe și-a înșelat soția? După 8 ani de căsnicie, Pepe și Raluca Pascu au decis să divorțeze. În urmă cu aproximativ două luni, cei doi au vorbit despre infidelitate. Nimic nu părea să prevestească despărțirea lor atunci.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitată în emisiunea online a soțului ei, Raluca Pascu a vorbit despre infidelitate, iar Pepe a rămas surprins de declarațiile făcute de mama copiilor lui.

În urmă cu aproximativ două luni, pe 10 septembrie, cei doi au avut un dialog care ridică multe semne de întrebare, iar totul s-a întâmplat în timp ce erau LIVE pe YouTube. Raluca Pascu a dat de înțeles că Pepe ar fi înșelat-o, iar ea știe acest lucru. Să fie acesta motivul divorțului celor doi, după o căsnicie de 8 ani?

'Raluca: Nu, nu am încredere în el (râde)

Pepe: M-ai prins vreodată cu cineva?

Raluca a pus degetul la gură în semn de tăcere și a râs.

Pepe: Pe bune, cât de prost să stai să fii prins dacă ar fi să faci ceva și cât de inconștient să faci ceva când ai așa nevastă acasă…

Raluca: Dacă îi scrie vreuna… Păi, eu nu am parola lui de la telefon (…) Știi cum e, dacă nu cauți sau dacă cauți… dar eu fiind foarte ocupată cu copiii mei, cu munca, de ce să stau eu să-mi caut ceartă în casă? Dacă vrei să cauți, oricum găsești.

Pepe: Mentalitate sănătoasă.

Raluca: Nu, nu, este nesănătoasă. Dar aia este acum. Când te înhami într-o situație, ca să fie bine…

Pepe: Ce greșesc eu ceva? Zici ca și cum tu mă cam ierți așa, dar hai!

Raluca: Păi, te cam iert, nu am ce să spun.

Pepe: Dragii mei, nu are motive să fie geloasă, pentru că nu am greșit în viața mea!

Raluca: Exclus exclus, nu-l ascultați. Doamne, Maica Domnului!

Pepe: Cum să găsesc eu ce am acasă?

Raluca: Păi asta e altceva (…) Nu că accept, dar când nu stii, nu ai ce să accepti.' a fost dialogul dintre cei doi soți din emisiunea online, 'BAROnline'.

Conversația lor poate fi intrepretată foarte ușor, mai ales că aceștia sunt acum în plin divorț. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca Pepe și Raluca Pascu să se despartă, având în vedere că întotdeauna pozau în familia perfectă și fericită.

https://www.youtube.com/watch?v=Z_rEkg_4dKY

Ce spunea Pepe dacă Raluca l-ar înșela

Invitat într-o emisiune TV, Pepe a răspuns fără perdea celor mai îndrăznețe întrebări legate de relația pe care o avea cu Raluca Pascu, mama fetițelor lui. Artistul a vorbit despre ipoteza în care în relaţia lui ar interveni infidelitatea, iar răspunsurile lui au fost mai mult decât clare.

Pepe și-a înșelat soția? Raluca Pascu a răbufnit: "Aia este acum. Când te înhami într-o situație, ca să fie bine…"Pepe și-a înșelat soția? Raluca Pascu a răbufnit: "Aia este acum. Când te înhami într-o situație, ca să fie bine…"

M-am gândit cum ar fi ca Raluca să mă înşele, dar nu încape în discuţie. Am toată încrederea în Raluca. Nu mă gândesc, nu vreau să mă gândesc. Nu te gândeşti la aşa ceva, dacă nu îţi arde. Mă ţin de sport, că trebuie să mă menţin tânăr pentru că am fete, când vor fi mari şi vor vrea să iasă în club, le fac eu rezervare', a declarat Pepe în cadrul emisiunii Refresh by Oana Turcu' în cadrul căreia a fost invitat la sfârșitul lui martie 2016.

Acum rămâne de văzut dacă Pepe și-a înșelat soția, așa cum a dat de înțeles Raluca în conversația lor. Întotdeauna adevărul va ieși la iveală.

Citește și: Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației”

Citește și: Raluca Pastramă, primele imagini după despărțirea de Pepe. La cine au rămas fetele

Citește și: Ce avere au de împărțit Raluca și Pepe la divorț. Dețin afaceri de peste 450.000 de euro!

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter