Pepe divorțează, Oana Zăvoranu jubilează! Anunțul pe care vedeta l-a făcut, în urmă cu 3 zile: "Te iubesc cel mai mult și cred că tu deja știi asta"

Publicat pe

Pepe a făcut anunțul trist că urmează să divorțeze de Raluca Pastramă, iar fanii acestuia au rămas șocați, asta pentru că nimic nu prevestea probleme în căsnicia lor. Cântărețul a lăsat să se înțeleagă că nu se mai înțelege cu soția lui și că ea a fost cea care a luat această decizie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri', a spus Pepe, spre uimirea tuturor celor din jur.

Pe cât de dureroasă este situația prin care Pepe și Raluca trec, pe atât de fericită este, pe de cealaltă parte, Oana Zăvoranu. Vedeta pare mai îndrăgostită ca niciodată, iar asta se observă și din mesajul pe care i l-a transmis soțului ei, cu ocazia zilei sale de naștere.

'La mulți ani, iubirea mea! Să ai parte de tot binele din lume și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care le ai în sufletul tau. Să avem o viață fericită împreună, plină de realizări și planuri pe care să ni le ducem la bun sfârșit sănătoși și cu sufletul împacat, să facem împreună și mai mult decât am făcut până acum. Te iubesc cel mai mult și cred că tu deja știi asta. Soția ta, iubita ta, prietena ta, partenera ta la bine și la rău, Oana!', a scris Zăvoranu pe pagina sa de Facebook.

Ziua soțului ei, Alex Ashraf, a fost pe 31 octombrie, și au sărbătorit la un restaurant din Brașov. Acesta are 33 de ani, iar Oana 47 de ani, însă, nu se vede diferența de vârstă. Cei doi s-au căsătorit în 2016 și par a fi un cuplu fericit.

Oana Zăvoranu și Pepe au divorțat după cinci ani de căsnicie

În 2011, Oana și Pepe au divorțat după o căsnicie care a durat cinci ani. Atunci, s-a discutat intens despre faptul că Oana l-a înșelat pe cântăreț cu Tudy, iar separarea celor doi a iscat mult scandal.

'Îmi pare rău de ea, de mine nu-mi pare rău. Nu am intrat cu ea în biserică și bine am făcut. Am realizat mai târziu lucrul asta. Tiriplic, ordinar, prost, cum vrea ea. Mi se rupe sufletul. Să zică ce vrea ea, să scap cât mai repede', spunea Pepe în martie 2011.

Citește și:

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației'

Bianca Drăgușanu renunță până și la tatuajul care-i amintește de Alex Bodi! „Face parte din greșelile tinereții!'

Citește și: Viviana Sposub i-a spus „Te iubesc' lui George Burcea când el a abandonat Ferma. Ce promisiune i-a făcut actorului, imediat după accidentare

Citește și: Andreea Bălan recunoaște că îi este greu în rolul de mamă singură. Acuzații la adresa lui George Burcea: „O dată pe săptămână cu tati și în rest…'

Oana și Alex s-au căsătorit în 2016, la începutul verii. Vestea cununiei civile a luat prin suprindere pe toată lumea, mai ales că Oana nu lăsase niciodată impresia că ar vrea să treacă din nou prin fața ofițerului stării civile după divorțul dureros de Pepe.

Pepe divorțează, Oana Zăvoranu jubilează! Anunțul pe care vedeta l-a făcut, în urmă cu 3 zile: "Te iubesc cel mai mult și cred că tu deja știi asta"Pepe divorțează, Oana Zăvoranu jubilează! Anunțul pe care vedeta l-a făcut, în urmă cu 3 zile: "Te iubesc cel mai mult și cred că tu deja știi asta"

„Nici eu nu mă gândeam că o să mă mărit.  Nici măcar de locuit împreună cu cineva. Întâmplarea a făcut că viaţa mi-a luat-o înaintea filmului. Am rămas consecventă în privinţa unui copil. Am copii cu blăniţă. Mie mi se pare frumoasă o căsătorie. Eu l-am cerut în căsătorie pe Alex. El s-a emoţionat, s-a albit, a lăcrimat. A trecut toate testele. El mă pune pe mine înaintea lui. Fidelitatea lui m-a convins. Ne completăm, râdem foarte mult. Sunt atât de fericită! Nu am semnat niciun contract prenupţial şi nici nu m-am gândit la asta. Mie îmi e bine. Nu mă culc noaptea cu gândul că o să-mi fie rău”, a declarat Oana Zăvoranu la scurt timp după eveniment.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter