Totul despre relația la distanță dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner: „Are nevoie de mine, altfel ar fi dezastru”

Publicat pe

Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de austriacul Felix Baumgartner. De mai bine 6 ani, cei doi au o relație frumoasă de iubire care merge din ce în ce mai bine. Totuși, Mihaela Rădulescu a vorbit recent despre relația ei cu Felix Baumgartner. Din cauză că sunt mereu pe drumuri, vedeta a spus că ea și Felix petrec mult timp pe FaceTime.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite apariții din showbiz-ul românesc. Totuși, când vine vorba de viața personală, vedeta este foarte discretă. Este cunoscut faptul că Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă relație de dragoste, de mai bine de 6 ani, alături de Felix Baumgartner.

Totul despre relația la distanță dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner: „Are nevoie de mine, altfel ar fi dezastru'Totul despre relația la distanță dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner: „Are nevoie de mine, altfel ar fi dezastru'

Chiar dacă totul merge foarte bine între ei, cei doi petrec foarte mult timp la distanță, fiind de multe ori separați de de sute de mii de kilometri. Mihaela Rădulescu face naveta între Monoca, acolo unde locuiește cu fiul ei Ayan, și România. Vedeta revine în țara natală doar atunci când este implicată în proiecte TV. Pe de altă parte, Felix este mereu plecat prin lume în căutarea de adrenalină.

Citește și: Cum s-a născut rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu:„Agresivitatea te deranjează și trebuie să…'

Citește și: De ce l-a dus Mihaela Rădulescu pe Ayan, la 14 ani, într-un centru de dezintoxicare:”Reacția lui…”

Citește și: Nicole Cherry, pictorial exclusiv alături de Florin înainte să devină părinți. A dezvăluit numele fetiței:„Mi-a apărut într-un vis'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată, de fapt, Gabriela Cristea în costum de baie.Apariția inedită a vedetei, la Splash! Vedete apă

Totul despre relația la distanță dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Chiar dacă relația lor este mai mult la distanță, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner reușesc să facă în așa fel încât relația dintre ei să funcționeze. Drept urmare, povestea lor de iubire de desfășoară fie la reședințele din Elveția, Germania sau Austria, ori prin hoteluri, Mihaela Rădulescu scăpând astfel de atribuțiile de gospodină.

Într-un interviu recent pentru Vorbește Lumea, Mihaela Rădulescu a vorbit despre relația ei cu Felix.

Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria…prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix…el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime', a spus Mihaela Rădulescu la Vorbește lumea'.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă