Reuniune de familie... extinsă! Părinții Alina Laufer și Jorge, la aceeași masă cu actualii soți: cum a decurs întâlnirea

Publicat pe

Karina, fiica lui Jorge și a Alinei Laufer, a împlinit recent 12 ani! Cu această ocazie, toată familia s-a reunit. Iată cum a decurs totul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Karina a împlinit 12 ani și a reușit să reunească întreaga familie la masă. Cel mai mult să-și petrează ziua de naștere împreună cu părinții săi, iar dorința i s-a îndeplinit. Însă, părinții ei s-au regăsit în situația de a sta la aceeași masă cu foștii și actualii soți.

Astfel, la marea petrecere din familie au participat Ramona Prodea, actuala soție a lui Jorge, David, fratele Karinei, Emily, fiica Ramonei, dar și omul de afaceri și actualul soț al mamei ei, Ilan Laufer.

Alina Laufer: „Karina și-a dorti foarte mult această reuniune”

Din imaginile postate pe rețelele de socializare reiese că membrii familiei s-ar fi simțit excelent, iar Alina Laufer a confirmat acest lucru.

Karina a împlinit 12 ani și și-a dorit foarte mult această reuniune de familie și ne-am bucurat foarte mult în condițiile de față, că am putut să fim cu toții, mai ales pe timp de pandemie. Apreciez orice clipă petrecută cu familia și după atâta timp am reușit să facem reuniunea asta de familie.

Anul trecut, de ziua Karinei nu am reușit, eu eram în România și ea  în America, și-a făcut ziua cu George acolo și a fost singura zi de naștere a ei pe care am ratat-o. Așa că vineri seară ne-am reunit cu toții, eu am gătit felurile de mâncare preferate ale Karinei, am făcut pâine de casă, tuturor le-a plăcut foarte mult mâncarea și pâinea mea, pe care au apreciat-o cel mai mult. Karinei i-am făcut în mod special Butter Chicken, este un fel de mâncare indiană și am învățat să o fac special pentru ea, atât ea cât și Ilan sunt înnebuniți după Butter Chicken. George a adus tortul', a spus Alina Laufer pentru Click!.

Jorge: „Cu tine am învățat să fiu tată și un om mai bun”

Karina a primit foarte multe cadouri din partea tatălui ei, iar mama sa a fost cea care s-a ocupat de organizarea petrecerii. De asemenea, de ziua sa, Jorge i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale pe rețelele de socializare.

12 ani…Până să apari în viața mea, credeam că sunt cel mai fericit, apoi am înțeles ce înseamnă iubirea necondiționată! Cu tine am învățat să fiu tată și un om mai bun. Îți mulțumesc că mă scoți mereu din zona de confort. La mulți ani gărgăriță, TE IUBESC', a precizat Jorge, vizibil emoționat.

Citește și: Jorge și Ramona Prodea au împlinit 7 de ani de căsnicie. Cum au sărbătorit și ce amintiri au de la nuntă:'Mireasa a leșinat în biserică'

Citește și: Fiica cea mare a lui Jorge are 11 ani și e superbă!Decizia luată de artist, după ce fetița s-a întors din America definitiv: „Am și plâns”

Citește și: Alina Laufer încearcă să devină mamă de 8 ani și a reușit prin fertilizare in vitro:”Am pierdut o sarcină. La fiecare 6 luni, repetam analizele”

Citește și: Averea lui Alex Bodi s-a mărit înainte de a fi arestat!Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a cumpărat un hotel, un cinematograf și o parte dintr-un castel

Alina Laufer este însărcinată cu gemeni

După ani buni de chin, Alina Laufer a rămas însărcinată pentru a doua oară, prin fertilizare in vitro, iar cuplul va avea gemeni.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dublu miracol pe care l-am adus în viața noastră după 8 ani de încercări. Azi am fost cu Alina la ecografie și am aflat că vom avea gemeni. I-am văzut și le-am ascultat pentru prima dată inimioarele cum bat tare, tare!’, a transmis Ilan Laufer.

La rândul ei, Alina Laufer a precizat că gemenii nu vor fi identici, existând șanse mari să fie fetiță și băiat. Anterior, partenera lui Ilan Laufer declarase că ea își dorea băiețel, iar soțul ei – fetiță.

Reuniune de familie... extinsă! Părinții Alina Laufer și Jorge, la aceeași masă cu actualii soți: cum a decurs întâlnireaReuniune de familie... extinsă! Părinții Alina Laufer și Jorge, la aceeași masă cu actualii soți: cum a decurs întâlnirea

Știam că la inseminare au fost doi embrioni, însă așteptam să văd dacă s-au prins amândoi. Erau deja măricei și azi dimineață ni s-a confirmat minunea! Vom avea gemeni! Ilan este și el foarte fericit, că în sfârșit, după 8 ani în care ne-am dorit extrem de mult să devenim părinți, ne-am chinuit și am făcut mai multe proceduri, în sfârșit se va întâmpla. Este o sarcină bivitelină, gemenii nu vor fi identici, sunt șanse mari să fie băiat și fată. Noi începem să ne pregătim încet-încet. Va trebui sigur să ne schimbăm mașina și să ne luăm probabil o bonă internă’, a transmis și Alina la rândul ei.

Cum decurge sarcina Alinei Laufer

În ceea ce privește sarcina, Alina Laufer a ținut să sublinieze că totul merge bine în această privință și toată lumea îi admiră burtica de gravidă. Are 17 săptămâni și a început să se desplaseze din ce în ce mai greu, însă se bucură din plin de fiecare clipă și este extrem de fericită că va deveni mamă din nou în curând.

În urma ultimei ecografii a aflat că totul decurge foarte bine, iar băiețelul și fetița ei nu întâmpină niciun fel de probleme. E totul în grafic și nu are niciun motiv de îngrijorare, motiv pentru care deja a început pregătirile pentru venirea gemenilor pe lume.

Se ocupă de camera copiilor și de luna viitoare are de gând să caute și o bonă care să o ajute în perioada destul de dificilă care se anunță.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter