Schimbare la Antena 1! Laura Nureldin se întoarce în televiziune și va prezenta Observatorul din weekend

Publicat pe

Laura Nureldin revine în televiziune și se alătură echipei Antena 1, unde va prenta Observatorul din weekend!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Laura Nureldin va prezenta Observatorul de la ora 13.00 și 16.00, în fiecare sâmbătă și pe cel de la ora 13.00 în fiecare duminică. 

Lumea m-a întrebat „De ce te-ai întors? N-ai zis că nu mai vrei televiziune?'  Nu m-am „întors'. Întoarcerea înseamnă un drum înapoi, o cale deja bătătorită. Or, eu nu mă întorc. Merg înainte, pe un drum unde nu am mai fost. Timp de 16 ani, pentru mine, jurnalele au avut ritmul unor posturi de știri. Cinci posturi de știri, unul după altul, cu tot ce aduc ele. Întâmplări. Oameni. Învățăminte. Experiență. Experiențe.

Citește și: Andra Volos a spus adevărul despre despărțirea de Bogdan Mocanu!Ce nu a mai funcționat între foștii concurenți de la Puterea Dragostei

La un moment dat te oprești, te uiți în urmă ostenit ca un alergător de sprint și, când cineva te întreabă dacă nu ți-ai dori, totuși, să participi la un maraton, te așezi și te gândești. Și-ți spui că da, mai ai energie să alergi, dar că vrei s-o faci în alt ritm. În ritmul tău.  Am spus tot timpul, chiar și după ce m-am retras (credeam, definitiv) din media, că munca în televiziune am iubit-o și o s-o iubesc mereu. Dar, pe atunci, simțeam că nu o mai pot face așa cum știu și că nu mai am pentru cine. Că oamenii au devenit prea înverșunați, prea grăbiți să taie fără să măsoare măcar o dată. Mi-ați dovedit, cu asupra de măsură, că pot și că am. Vă mulțumesc pentru asta! Vă aștept sâmbăta și duminica, la Observator de weekend (la 13.00 și la 16.00), să facem împreună știri. În ritmul nostru. De oameni”, a declarat Laura Nureldin.

Citește și: Raluca Tănase de la Bambi, prima vedetă eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities.Ce a făcut imediat după emisiune

Laura este un jurnalist cu o experiență de aproape 18 ani în televiziune. A fost editor, realizator, moderator și prezentator de știri în cadrul Realitatea TV, N24, The Money Channel, TVR 1  și Antena 3. Laura este de asemenea și autor al seriilor fantasy Regii Timpului/Royals  și  Demoni/Demons, Revertis.

Citește și: Ana Maria Mocanu s-a despărțit, din nou, de iubit!Motivul pentru care și-au spus adio

Schimbare la Antena 1! Laura Nureldin se întoarce în televiziune și va prezenta  Observatorul din weekendSchimbare la Antena 1! Laura Nureldin se întoarce în televiziune și va prezenta  Observatorul din weekend
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter