Sean Penn, fostul soț al Madonnei, s-a căsătorit în secret! Cine este actuala soție a actorului, cu 32 de ani mai tânără

Publicat pe

Sean Penn s-a căsătorit în mare secret cu Leila George, după aproximativ patru ani de relație! Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Sean Penn și Leila George au o relație de patru ani, însă nimeni nu se aștepta ca cei doi să facă pasul cel mare! Anunțul a fost făcut de soţia producătorului Mike Medavoy, Irena, pe paginile sale de socializare.

Partenera producătorului „Lebăda Neagră' a postat o imegine pe rețelele de socializare cu inelele celor doi, însoțită de un mesaj care nu mai lasă nicio urmă de îndoială că cei doi și-au unit destinele:

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, replică dură pentru Jador!„Acum ești buricul Pământului, dar, băiatule, nu uita că…'

„Suntem atât de fericiţi pentru Leila George şi Sean Penn că s-au căsătorit! Vă iubim!', a transmis Irena Medavoy.

Josh Brolin, actorul care a jucat alături de Sean în „Milk and Gangster Squad' i-a felicitat, de asemenea, pe proaspeții căsătoriți.

„Nuntă frumoasă, porumbeilor! Vă dorim o căsnicie frumoasă, Sean şi Leila!', a transmis actorul, la rândul lui.

Citește și: Despărțiți, dar împreună! Jo și Juno s-au împăcat, după ce și-au recunoscut greșelile:„Am considerat că e normal să mai luăm o gură de aer!'

Inelul din fotografii ar fi fost purtat de actuala soție a actorului și în luna ianuarie, atrăând atenția la o gală organizată de asociaţia CORE.

Cine este Leila George, a treia soție a lui Sean Penn

Sean Penn, care în curând va împlini 60 de ani, a mai fost căsătorit cu Robin Wright între 1996–2010 și cu Madonna în perioada 1985–1989. Alături de Robin Wright, actorul are împreună doi copii, pe Dylan Frances Penn în vârstă de 29 de ani și Hopper Jack Penn de 26 de ani.

A treia soție a lui Sean Penn are 28 de ani, fiind chiar cu un an mai mică decât fiica actorului.

Citește și: Andreea Bălan, o nouă escapadă cu Tiberiu Argint!Imaginile care i-au dat de gol, în timp ce fetițele ar fi rămas în grija lui George Burcea

Leila George este fiica actorului Vincent D’Onofrio și a Gretei Scacchi.

Sean Penn, fostul soț al Madonnei, s-a căsătorit în secret! Cine este actuala soție a actorului, cu 32 de ani mai tânărăSean Penn, fostul soț al Madonnei, s-a căsătorit în secret! Cine este actuala soție a actorului, cu 32 de ani mai tânără

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter