Îți mai aduci aminte de siamezele Abby și Brittany Hensel? Cum arată la 31 de ani și cu ce se ocupă

Publicat pe

Povestea de viață a lui Abby și Brittany Hensel este una incredibilă. Cele două siameze au acum 31 de ani, iar, la naștere, părinții au refuzat operația de separare din cauza riscurilor mari. De când s-au născut, Abby și Brittany reușesc să se bucure de o viață frumoasă împreună. Au luat chiar și permisul de conducere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Abby și Brittany Hensel sunt nevoite să împărtășească același trup. La naștere, părinții au refuzat operația de separare după ce au aflat riscurile la care și-ar fi supus fiicele. În ciuda dificultăților și greutăților întâmpinate, cele două surori siameze reușesc să se bucure de viață.

Îți mai aduci aminte de siamezele Abby și Brittany Hensel? Cum arată la 31 de ani și cu ce se ocupăÎți mai aduci aminte de siamezele Abby și Brittany Hensel? Cum arată la 31 de ani și cu ce se ocupă

Cele două au împlinit vârsta de 31 de ani, astfel dând dovadă de o voință ieșită din comun, cu atât mai mult cu cât rata de supraviețuire este extrem de mică, un singur caz asemănător ajungând la maturitate. Nimic nu le-a stat în cale lui Abigail și Brittany Hensel, cele două bucurându-se de mai multe reușite, printre care și obținerea permisului de conducere.

Citește și: Moartea lui Diego Maradona:7 persoane inculpate de omor cu premeditare

Citește și: Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, participă la Asia Express:„Un vis împlinit!'

Citește și: Cum și-a câștigat Maria Constantin banii, în trecut:„Nu îmi e rușine să muncesc'

Citește și: Cu ce s-a ocupat Burlacul Andi Constantin, înainte de a deveni cunoscut:„Munceam 12 ore pe zi, am spălat și podele'/ EXCLUSIV

Cu ce se ocupă Abby și Brittany Hensel

Abby și Brittany Hensel sunt absolvente ale Universității Bethel și, acum, sunt profesoare de matematică în cadrul unei școli primare. Însă, chiar dacă au două diplome separate, cele două surori nu primesc decât un salariu.

În plus, Abigail și Brittany Hensel au reușit să ia și permisul de conducere, fiind o echipă. Abby se ocupă de pedale, iar Brittany de restul lucrurilor. Totuși, cele două siameze sunt celebre la nivel internațional. Ele au fost protagonistele mai multor emisiuni TV și chiar au avut propriul show în care vorbeau despre viața lor, potrivit spynews.ro.

Siamezele au personalități diferite

Chiar dacă sunt legate una de alta, Abigail și Brittany Hensel au personalități diferite… Abby este mai extrovertită, în timp ce Brittany este timidă și mai rezervată ca sora ei, în timp ce una adoră culorile strălucitoare, cealaltă e mai băiețoasă… iar uneori își comandă tricouri cu gulere diferite, pentru a se deosebi.

Amândouă sunt însă extrem de atletice și adoră sportul (înoată, joacă bowling și volei), le place să cânte la instrumente muzicale și scriu la computer în același timp. Când au neînțelegeri își spun pe nume, iar atunci când sunt amândouă de acord cu ceva spun EU, însă până la urmă tot împreună merg la culcare la finele zilei…

Sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter