Care este marele premiu de la Puterea Dragostei, sezonul 3

Publicat pe

Care este valoarea marelui premiu de la Puterea Dragostei, sezonul 3. A mai rămas puțin până la marea finala a celui de-al treilea sezon al emisiunii Puterea Dragostei. Cei care vor fi desemnați la câștigători urmească să primească din partea producătorilor o sumă substanțială de bani. În ultimul act s-au calificat opt concurenți, 4 băieți și 4 fete.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Care este valoarea marelui premiu de la Puterea Dragostei, sezonul 3. La fel cum s-a întâmplat și până acum, publicul are rolul decisiv deoarece vor putea vota în direct și astfel, vom putea află câștigătorii sezonului trei Puterea dragostei care vor pune mâna pe Marele Premiu în valoare de 10.000 de euro.

Care este marele premiu de la Puterea Dragostei, sezonul 3Care este marele premiu de la Puterea Dragostei, sezonul 3

Care este valoarea marelui premiu de la Puterea Dragostei. Primele declarații

Care este valoarea marelui premiu de la Puterea Dragostei, sezonul 3. Mihaela, prezentatoarea reality show-ului matrimonial, are foarte mari emoții pentru cei opt concurenți care au ajuns până în finală pentru a se lupta pentru premiul de 10.000 de euro.

„După un an pot spune că unesc destine, este cel mai frumos lucru pe care îl poate face un om. Dacă la debutul sezonului trei declarăm că este interesant să fii în poziția lui Cupidon, acum pot spune că sunt foarte mândră de tot ceea ce a luat naștere sub ochii mei.

Am avut un rol important în aceste povești la finalul cărora s-au format 4 cupluri solide, care se țîn mână de mână, prin viață, și pe care le admir enorm.

Emisiunea „Puterea dragostei” trece dincolo de ecran, este viața reală, este tot ceea ce noi trăim, simțim, visăm. Cred cu tărie că atunci când iubești, nimic și nimeni nu îți poate stă în cale, adevărata putere a dragostei există ', spune Cristina Mihaela Dorobanțu, citată de KanalD.

Citește și: Scandal după ce Philip a aflat că Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit:„Mi-e teamă că mă omoară’

Citește și: Codruț a cerut-o în căsătorie pe Alexandra, la Puterea Dragostei:„Cum ar trebui să reacționez?!’

Citește și: INNA dezvăluie secretul relației cu Deliric, după 8 luni împreună

Citește și: Cine câștigă Puterea dragostei, sezon 3?

Cine câștigă Puterea dragostei, sezon 3?

Care este valoarea marelui premiu de la Puterea Dragostei, sezonul 3. Potrivit Fanatik.ro, în momentul de față, sunt două cupluri favorite. Admiratorii acestora au început să se „bată’ în replici pe Internet, lumea fiind împărțită, în special, între Marinescu și Maria și Alexandra și Codruț.

De cele mai multe ori, în acest sezon, cei care au ieșit favoriții pubicului, în galele emisiunii Puterea dragostei au fost Alexandra și Marinescu. În prezent, cei doi mai au un motiv de rivalitate, fiecare dorindu-și să câștige marele premiu.

Aceeași sursă informează că Alexandra și Maria sunt pe buzele tuturor internauților în acest moment. Aceștia nu au ezitat să le critice și să se certe în privința susținerii lor.

„Ce tot râdeți de Comănici cum că sunt urecheați? Uitați aici dinozaurul. Buzele mai mari decât capul, nasul tăiat din topor. Urechile le-a uitat domnul Măsură’, este unul dintre mesajele dure apărute la adresa Mariei, în mediul online, arată fanatik.ro.

Și Alexandra a fost luată „în vizor’ de internauți. Jignirile au curs și la adresa ei, în comentarii la fel de răutăcioase, cum ar fi: „Bufnițo, ai grijă de tine! Dacă Marinescu e un nimeni afară, tu ce ești de te destrăbălezi pe internet numai cu mizerii?’.

Când va avea loc marea finală de la Puterea Dragostei, sezonul 4

Puterea Dragostei, sezonul 3, se va termina duminică, pe 5 septembrie. Telespectatorii vor putea urmări marea finală de la ora 19:00. De asemenea, fanii vor avea posibilitatea să voteze în direct.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter