Silviu Mănăstire de la B1 TV s-a îmbolnăvit de COVID-19! Premierul Orban s-a izolat, după ce a intrat în contact cu moderatorul

Publicat pe

Moderatorul de la B1 TV, Silviu Mănăstire, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Are o formă ușoară, însă a intrat în contact cu mai multe persoane, printre care se numără și premierul Ludovic Orban, care s-a testat și se află în izolare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Silviu Mănăstire a făcut chiar el anunțul privind infectarea cu noul coronavirus în cadrul emisiunii lui Tudor Mușat.

Printre alți oameni politici pe care i-a avut invitați în emisiune s-a numărat și prim-ministrul, care luni şi-a anulat participarea la toate evenimentele.

Citește și: Totul despre Denise Rifai, noua vedetă Kanal D. Cea mai dură femeie de pe micul ecran e o romatică incurabilă:„Îmi plac bărbații care aduc flori' / EXCLUSIV

„Deocamdată am o formă asimptomatică, în afara de pierderea mirosului și gustului nu am și alte simptome agresive. Am avut invitați mulți la televiziune, a fost campanie electorală și există forma asta pasivă a virusului, se transmite destul de rapid. Asimptomaticii transmit virusul și nu poți să îți dai seamă când l-ai luat. Recomandarea mea este să vă protejați și să respectați la sânge măsurile de protecție', a precizat Silviu Mănăstire.

Silviu Mănăstire: „Nu am avut niciun simptom”

Citește și: Anda Adam a parcat pe două locuri destinate oamenilor cu handicap.Explicația ei, după ce a fost aspru criticată și jignită

Silviu Mănăstire a precizat că nu a avut niciun simptom până vineri dimineața, când a simțit că își pierde gustul și mirosul.

Silviu Mănăstire de la B1 TV s-a îmbolnăvit de COVID-19! Premierul Orban s-a izolat, după ce a intrat în contact cu moderatorulSilviu Mănăstire de la B1 TV s-a îmbolnăvit de COVID-19! Premierul Orban s-a izolat, după ce a intrat în contact cu moderatorul

„Nu am avut niciun simptom. Vineri dimineața am pierdut mirosul și gustul. Dacă vă pierdeți mirosul sau gustul, 90% aveți Covid. Când se întâmplă acest lucru, acea persoană trebuie să se izoleze, să se testeze și să aștepte testul. Eu am făcut și niște analize a doua zi pentru a vedea care este starea mea. Dacă starea se înrăutățește, atunci vor merge la spital, dar dacă rămâne așa voi sta în izolare și voi cere un tratament dacă va fi cazul și sper să mă însănătoșesc cât mai repede. Repet, indiciul pentru forma ușoară de covid este pierderea mirosului și gustului,' a mai subliniat Silviu Mănăstire.

Ludovic Orban, în izolare

Premierul Ludovic Orban a luat decizia de a se izola până când va primi rezultatul testului de COVID-19.

Citește și: Anca Serea, din nou la spital! Vedeta a fost supusă unei intervenții de urgență:'Sub anestezie totală…'

Totuși, el a susținut la Digi24 că nu s-ar încadra chiar în definiția contactului direct, dat fiind că s-a prezentat cu mască la emisiune, a respectat distanța față de ceilalți invitați și a purtat din nou mască la plecare.

Pentru siguranța celor din jur, totuși, evită contactul cu alte persoane în următoarea perioadă, evenimentele sale fiind anulate pentru moment.

Sursa foto: Hepta, B1

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter