Silviu Prigoană, din nou socru mare! Cine e viitoarea soție a lui Silvius: ”O nepoțică ar fi binevenită”

Publicat pe

Silviu Prigoană este din nou socru mare. Fostul politician a dat din casă și a vorbit despre relația de dragoste dintre fiul lui, Silvius, și viitoarea soție. Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu își dorește să devină iar bunic, cât mai repede. De data aceasta, omul de afaceri vrea o nepoțică!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Silviu Prigoană, din nou socru mare. Fostul politician a oferit detalii despre relația dintre fiul lui, Silvius, și viitoarea soție. Omul de afaceri urmează să fie pentru a doua oară socru mare. Silviu Prigoană își dorește să devină cât mai repede bunic, însă a ținut să specifice că-și dorește o nepoțică. Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu a vorbit și despre noua lui noră.

Silviu Prigoană, din nou socru mare! Cine e viitoarea soție a lui Silvius: 'O nepoțică ar fi binevenită'Silviu Prigoană, din nou socru mare! Cine e viitoarea soție a lui Silvius: 'O nepoțică ar fi binevenită'

După ce a devenit bunic pentru prima dată, acum Silviu Prigoană se pregătește să fie socru mare pentru a doua oară. Fiul său, Silvius, urmează să se căsătorească cu aleasa inimii.

'Cea de-a două noră este româncă, locuiește în Austria de mulți ani. Au făcut naveta o perioadă și acum s-au decis să se mute în România. Soția fiului meu are un job la o companie de plasare de forță de muncă și lucrează pentru toată Europa. Acum vor să se întoarcă acasă.

În ultimii doi ani au fost restricții mari în Austria și au prins un pic de oroare de stat în Austria. În România a fost mai relaxat. Asta e motivul pentru are au decis să se repatrieze', a spus Silviu Prigoană la Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Citește și: Cum își crește Silviu Prigoană copiii, de când locuiesc la el: „La 05.30 sunt în picioare, indiferent că sunt bolnavi'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre divorțul de Silviu Prigoană: „Dacă eram vinovată nu eram de mult la pușcărie?'

Citește și: Klaus Iohannis, despre toate scumpirile din România: „Vinovat este Putin!”

Citește și: Părinții Andreei Tonciu divorțează: 'Menajera mi-a distrus familia. E căsătorită și e mai mică decât mine'

Silviu Prigoană, din nou socru mare! Cine e viitoarea soție a lui Silvius

Silviu Prigoană abia așteaptă să devină socru mare pentru a doua oară. Însă până la nuntă, afaceristul se bucură de aventurile nepotului său, Arthur. Cel mic este născut în America, în prima lună a acestui an, iar părinții lui sunt Honorius și Corina Bode. Aceștia s-au căsătorit în 2016. Silviu Prigoană așteaptă să aibă și o nepoțică din partea lui Silvius.

'M-aș bucura să aibă un copil și Silvius. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Mi-aș dori să fiu un bunic tânăr. O nepoțică ar fi binevenită, noi în neam facem doar băieți. Sunt un bunic și un tată fericit', a spus Silviu Prigoană, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Silviu Prigoană, fericit când a devenit bunic

Silviu Prigoană a fost în culmea fericirii atunci când a devenit pentru prima dată bunic. Fiul cel mare al acestuia, Honorius, și partenera lui de viață, Corina, au devenit părinți chiar la începutul acestui an. Băiețelul lor a venit pe lume într-o maternitate privată din America. 'Băieții' domină în familia Prigoană și tocmai din acest motiv afaceristul își dorește o nepoțică din partea lui Silvius și al viitoarei lui soții.

Sursă foto: Captură video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter